Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz E300TD #47649 üzenetére

    na ez aztán viszont mindegyiknél van. én is tudnék mesélni, amikor a telekom behozta azt a gyakorlatot, hogy 1 nap befizetési késedelem után automatikusan egy ezres körüli összeget a számládhoz írtak, miközben sokszor a befizetési határidő UTÁN kaptam meg a csekket. többször beszéltem velük telefonon (persze kivárva a 10-20 percet), és minden alkalommal törölték. megkérdeztem, hogy minek cseszegetik a közel 10 éves előfizetőket ilyennel, amikor tudják, hogy részben a posta hibája, másrészt meg csak rossz szájízt hagy, harmadrészt a felszólítés is pénzbe kerül, miközben amire az odaért hozzám, már minden csekk be volt fizetve... idővel aztán rájöttek és leszoktak erről, valami 30 napra növelték, utána sose jött.

    de lehet UPC-s sztori is, valamikor 10 évvel ezelőttről. felajánlották, hogy az analóg tv-ről átraknak ingyen a digitálisba a "próbaidőszak" alatt, ami fél év. mondom, többe kerül? nem, ugyanannyiba. mondom szólni fognak, majd ha már fizetni kell érte, és eldönthetem, hogy kérem-e? persze, szólnak. hát nem szóltak, fél év múlva elkezdtek jönni a magasabb számlák. ez is marha korrekt, hogy ingyen tesztelem a sz.rjukat (és volt vele gond az elején dögivel, fagyások, kép-szétesés, több órás kiesés, de persze ott volt az analóg mellette), és a végén köszönöm helyett még köcsögök is.

    ehhez képest az én eddigi szűk fél éves tapasztalatom a digivel: 1.5 héttel a rendelés után be volt kötve, igaz a szerelők nem végeztek annyira szép munkát, de megoldottam, azóta 2x jelentettem hibát, foglalkoztak vele, kijöttek, helyrehozták.

    és még valami: külföldön nincs ennyire jó net. egyik kollégám angliából dolgozik, azt mondta, ott tök normális a folyamatos szakadozás, vagy a leállások, és mástól is hallottam már ilyet. magyarország egy egy "tesztközpontja" a Telekomnak, a mobilhálózatok, iptv, és egyéb fejlesztéseket itt próbálják ki, és amikor stabil, akkor viszik a jobb helyekre. ezért itthon elég kivételezett helyzetben vagyunk mind mobil, mind internet lefedettséggel. nem a falvakról beszélek, hanem a városokról.

Új hozzászólás Aktív témák