Hirdetés

Hirdetés

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • szoszo75

    aktív tag

    Na elkezdődött a bekötés.. és egyenlőre félbe is szakadt mert az embernek fogorvoshoz volt időpontja..Jó mi?? :Y Alvállalkozó, egymaga jött , egyenlőre szimpinek tűnt a csóka annak ellenére hogy elment, igaz én engedtem el , mert mondta ha nem jó akkor lemondja. Ám legyen. 1-2 körül jön vissza. Itt a létra. optikát már behúzta, bekötve még nincsen. innen folyt köv. net, tv stb.. Azt mondta hogy sima ONT lesz wifi nélkül, szóval router majd bejátszik. Igaz felajánlotta hogy van nála egy Tp-Link router, de szépen megköszöntem és mondtam hogy majd azt intézem. :D Remélem normális munkát fog végezni, habár láttam hogy elég problémás neki a tv-t, tv-ket bekötni, de elvileg megoldja. Végül is ez a dolga... Bízom a végeredmény siekerességében.. ühüm :R :)

    DIGI 500 ról 1000-re

Új hozzászólás Aktív témák