Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    budapesti diginet 1000 előfizetők irányába lenne egy kérdésem/kérésem; akinél jellemzően adott a maximum vagy ahhoz nagyon közeli sebesség, azok közül tudna nekem segíteni valaki abban, hogy netet biztosít egy gyors mérés erejéig egy notira?
    a diginet 500 maximum sebességét simán tudja a noti, de jó lenne tudnom, hogy felette mi a határ - ha nem megy a maximum - és nem akkor csapdába esni, amikor valahol csak adott munkaállomással tudok mérni.
    i5-3230m (2.6 - 3.2 GHz) / 8 GB ram és 120 GB ssd
    óbudán lakom, előny lenne nem a város másik végén, de természetesen az is megoldható, ha csak olyan lehetőség adott, hiszen én kérek szívességet.
    nem várom el ingyen, a részleteket megbeszéljük privátban, ha tud segíteni valaki. :R

    *H*; összemostad vagy félreértetted kicsit a dolgokat, én a dobozról egy szót sem ejtettem, kiemeltem, hogy a honlapon írták a v2 megjelenésekor azonnal a 450 Mbps értéket, ráadásul nem is apró betűkkel, hanem naggyal a címsorban, de később variáltak vele.
    nem akartam már foglalkozni vele, de a lelkiismeretem nem hagyott békén, a saját megnyugtatásomra visszaellenőriztem a dolgot itt a fórumon a router témájában és más forrásokban is, nem emlékszem rosszul, több helyen is hivatkoznak rá, hogy szerepelt a v2 megjelenésekor a 450 Mbps jelölés, több üzlet is átvette onnan a saját leírásába is azonnal, erre is utalnak hozzászólások.
    zárásul megtanulok még kínaiul is, mert ők specifikálták a legjobban a megjelenéskor; link :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák