Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz 4Grider #111852 üzenetére

    Arra gondoltam, hogy az elmúlt pár hónapban tudván a vodafonnal való összeolvadást, lehet leépítés volt, egyre kevesebb hangsúlyt fektetnek a karbantartásra, arról nem beszélve, hogy régen nem kellett fél órákat várni az ügyfélszolgáltató kapcsolására is, ami az elmúlt időszakban sajnos általánossá vált (megint csak a leépítésre/átcsoportosításra gondolok). Tehát valamit a 4IG óta nagyon rosszul csinálnak, az áremelést meg inkább fel se hozom. Bízok benne ez nem lesz egy rosszabb szolgáltatás előszobája.

    TeeJay
    Értem mire célzol, de nem teljesen így gondoltam, ahogy írod. Nem gondolom, hogy erre lenne egy "gomb", hogy direkt legyen rossz a szolgáltatás. Egyszerűen csak kevesebb hangsúlyt kap a vodafon mellett, mert már úgy is csak pár hónap van az összeolvadásig, addig meg eldöcög ahogy tud. Lehet ha megtörténik az összeolvadás, akkor megkapja ugyan azt a "törődést", mint a vodafon, ami nem tud jobb-e ennél, ezzel nincs tapasztalatom.
    Egyébként a felvetésem azért írom, mert más cégnél is történt hasonló leépülés miután állami kézbe került, másrészt személyes tapasztalatom a 7 év alatt az, hogy mondjuk kb 4x volt probléma (1 órás kimaradás, modemet újra kellett indítani, instabilitás ), de az elmúlt közel 1 évben már 5x, ebből pár hete egy konkrét fél napos internetkimaradás (ami a home office miatt pont 70%-ban a munkaidőmbe esett, így jól meg is szívtam, senki se fizeti ki) Veszprém és még másik kb. 6 városban a környéken. Tehát valami összefüggésnek kell legyen a háttérben, persze hogy ezen van-e értelme gondolkodni más kérdés. De gondoltam feldobom itt, hiszen ez egy fórum, ahol hasonló témákról is lehet beszélni. Nem volt célom a facebookos szintet hozni.

    #111855 Dragon3000
    Jogos a felvetésed, lehet tényleg csak véletlen most kezdi megadni magát a régi tákolmány. Én a környező nagyobb városokról hallottam, itt nem kevesen panaszkodnak, de ezt nem lehet az egész országra ráhúzni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák