Hirdetés
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Lenne egy furcsa problemam.
Egy Samsung LE40C650L tv-m van.
Az a gond hogy automatikus tarolasnal nem talalja meg az osszes digitalis csatornat.
Kezi keresessel meg talal meg plusz csatornakat, de regebbieket torol ki helyette, ugyhogy a csatornaszam ugyanennyi marad.Eszrevettem hogy ugyanazon a frekvencian tobb csatornat is talal, nem tudom hogy ennek van-e jelentosege.
Meg egy par kerdes a csatornak keresesevel kapcsolatban:
- A Plug & Play menuben es a Csatorna menuben is lehet orszagot valasztani de a ket lista nem ugyanaz(a Plug & Play menuben tobb orszag van), az a kerdes, hogy mindketto befolyasolja a digitalis csatornak kereseset?
- Mi a kulonbseg(ha van-e egyaltalan a Teljes, es a Halozat keresesi modok kozott).
Kezi tarolasnal milyen erteket adjak meg a modulacionak(16 QAM es 256 QAM kozott), mekkora jelatviteliu sebesseget KS/s-ben?
- Kabeles keresesi opcioknal a Kezdet frekvencia, vegso frekvencia, jelatviteli sebesseg es modulacio beallitasai pontosan mit befolyasolnak, az automatikus keressi modot?, mert en ugy lattam hiaba allitok barmilyen kezdeti frekvenciat, az automatikus tarolas ugyis 0-tol kezdi.A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz Csaby25 #13489 üzenetére
Ok, most mar leszukitettem a problemat
Az van hogy kezi keresesnel megtalalja az osszes csatornat. De egy bizonyos freki utan elkezdi kicserelni az elozoket
Pl.: A 690 Mhz-en talalt csatornakan lecsereli a 674 Mhz-en talaltakkal.
A 698 Mhz-en talaltakat is ugyszinten lecsereli a mar ujonnan megtalalt 690 Mhz-en talaltakkal(amik mar lecsereltek a 674 Mhz-n talaltakat).
Remelem ertheto voltamU.I.: Nem Magyarorszagrol vagyik es egy "kisebb" szolgaltatom van.
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Samsung LE40C650 tv-n:
Automatikus keresnel nem talalja meg az osszes digitalis csatornat.
Kezi keresesnel megtalalja az osszes csatornat. De egy bizonyos freki utan elkezdi kicserelni az elozoket.
Pl.: A 690 Mhz-en talalt csatornakan lecsereli a 674 Mhz-en talaltakkal.
A 698 Mhz-en talaltakat is ugyszinten lecsereli a mar ujonnan megtalalt 690 Mhz-en talaltakkal(amik mar lecsereltek a 674 Mhz-n talaltakat).
Remelem ertheto voltam
Valaki tudja mitol lehet ez?
Koszi!U.I.: Nem Magyarorszagrol vagyok es egy "kisebb" szolgaltatom van.
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Koszi mindenkinek a valaszt, velemenyt.
Meg csak annyi hogy, egy Hitachi tv-vel is probaltam es az sem talalja meg automata keresesnel az osszes csatornat(kezi keresesre nem volt idom).A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz zichie #13542 üzenetére
Megprobalok szerezni egy ilyen tunert. De ha a tunerrel is az lesz a gond akkor vilagos hogy szolgaltatoi problema, nem?
Amugy a szolgaltato azt mondja, hogy valoszinu tv szoftver problema lehet..., csak az fura hogy a Hitachi-n is jelentkezett.
Elofordulhat olyansmi hogy erosito, kabel vagy mediakonverter is okozhatja ezt?A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz Dog 11 #13543 üzenetére
Nem marad benne a program neve a csatornalistaban.
Egyszeruen felulirjak peldaul a 960 Mhz-en talalt csatornak a 974 Mhz-en talaltakat.
Es a kezi tarolast ugyanigy csinaltam ahogy leirtad, mert mint mondtam automatikus tarolasnal nem talalja meg az osszeset, , es itt(automatikus keresesnel) erdekes modon nem irja felul a 974 Mhz-en talalt csatornakat hanem megtartja azokat viszont a a kesobbiekbol (960-968) nem tarolja az osszeset.[ Szerkesztve ]
-
-
Csaby25
őstag
válasz zichie #13581 üzenetére
Nem:
Ket kulonbozo frekvenciaju csatornanal:
1:
Service ID: 0028
Multiplex: (TSID 0001, ONID ffff)
Network : (ID 0000)
2:
Service ID: 0028
Multiplex: (TSID 0001, ONID ffff)
Network : (ID 0000)
-
Csaby25
őstag
válasz zichie #13606 üzenetére
Az azonos Service ID-vel rendelkezo csatornak felulirjak egymast, automata tarolasnak nem is tarol azonos SID-vel csatornat. Csak kezi tarolasnal, de ott felulirjak egymast.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Titanium Black
- Asus Z-170 Pro Gaming, I7-6700K, Asus GTX780OC, RAM 16GB DDR4, HDD 1TB
- Lenovo ThinkPad T460s I5/16gb ram, 1 terra ssd
- Lenovo Legion Magyar 2026-ig Garis Gamer Laptop Ryzen 5 6600H 16GB DDR5 RTX 3050 Ti
- Bontás-SOKK ..van egy csomó gép darabokban, jó alaplapok,billentyűzetek,és procik listája is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest