Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz #00137984 #58171 üzenetére

    márpedig az a rendben levő dolog, hogy haladnak a korral, és szórják kifelé az analóg csatornákat, hogy legyen hely a digitálisaknak. kifejezetten zavarna, ha nem tennék.
    ezen kívül mi az, hogy a discovery meg a h!t a fontos tévé, és ezeknek van nézettsége? legfeljebb szerinted, másoknak meg más adók a fontosak.
    egyesével kellene adni a csatornákat... ne hidd, hogy a háromezer forintos előfizetésből 100 csatorna úgy jön ki, hogy egy csatorna ára 30 forint, mert ez nagyon nem így működik. arról nem beszélve, hogy technikailag is bonyolultabb (=drágább) ezt megvalósítani, főleg analógon.
    hűen kell ragaszkodni a hagyományokhoz? akkor mindenképp siess ahhoz a szolgáltatóhoz, amelyiknél a legtöbb analóg csatornát kapod, véletlenül se bérelj a digitől dvb-c boxot havi 300 forintért. eszedbe ne jusson venni egy dvb-c sticket tizenhúsz dollárért.

    esetleg használod számítógépen a digi online-t, ami ingyen jár az előfizetésedhez, nézheted rajta a h!t tévét eg a discoveryt is, jobb minőségben, mint analógon.

    [ Szerkesztve ]

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák