Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zichie

    senior tag

    válasz cigam #50823 üzenetére

    Túl bonyolult ez a kártyamegosztás, külföldi előfizetés vásárlás, kártya cserélgetés és még nem is teljesen legális. Elérhetőek hd-ben műholdról a LaLiga meccsei, igaz nem a sláger műholdakról (Astra, Hotbird, Thor, Amos... stb). Még net kapcsolat sem kell hozzá. Azért egy kicsit trükközni kell, meg alternatív firmware kell hozzá.
    A MotoGP-t is, amióta nem a digi adja műholdas hd streamből nézem. Itt viszont van némi kényelmetlenség, mert mindig más műholdon megy, így forgatni kell és a mostani szériából egyet nem láttam, mert gyenge volt a jel, az 1 méteres tányér kevés volt.
    Magyar kommentár persze nincs, de a MotoGP esetében már megszoktam, ott van kommentár nélküli hangsáv. A LaLiga esetében angol és spanyol van, kommentár nélküli nincs.
    Ami még érdekel az a Red Bull Air Race és a három falas karambol billiárd, ezek is jönnek műholdas hd streamből, igaz kommentár nélkül és mindig más műholdról. Ezek teljes egészében kódolatlanok, fta-k, akár csak az Europen Tour Golf. A golf viszont annyira nem érdekel. A krikett érdekelne, de az Európában szinte elérhetetlen.
    Szóval van élet a Spíleren és a tv szolgáltatókon kívül is, bár kell egy 1 méternél nagyobb tányér, forgató és egy box.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák