Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nv6pcx

    újonc

    válasz Zsocy155 #49935 üzenetére

    Hello! olvastam, a leírt frekvenciaértékek közül pedig mindet végig próbáltam, egyik sem működik.
    Több országot is megpróbáltam még kevesebb sikerrel.
    Átvittem a szomszédhoz a tv-t, ott hibátlanul ment minden, még az analóg is teljesen korrekt minőségben.

    Közben összeállt a kép: 05/14-én kijöttek bekötni a tv-t de azt mondták hogy nem férnek hozzá a padláson lévő központi dobozhoz, de azt majd a napokban elintézik. Mint később kiderült Ezt rohadtul nem tették meg.
    Én viszont este lefuttattam az automatikus hangolást és mivel több mint 100 csatorna be is jött egyből úgy gondoltam ezt elég hamar meg is oldották.

    A VB-hez közeledve a napokban kezdtem el hívogatni őket, mert az M4 egyszerűen sehol sem volt elérhető.
    Rendkívül furcsának tartottam hogy minden egyes beszélgetésnél, még az ügyfélszolgálaton is azt mondták, hogy nem értik hogyan lehet a tv-vel baj, ha a jelenlegi szerződésemhez még mindig csak egy internet van hozzárendelve. Hát úgy hogy rohadtul nem fejezték be a bekötést a központi doboznál úgy ahogy kellett volna, sőt minden bizonnyal az előző előfizető beállításait sem szüntették meg fizikálisan a padláson lévő doboznál.

    Gyanítom hogy megzavartak a régi rossz beállítások (amivel amúgy több mint 100 csatorna be is jött), ezért gondoltam hogy valami a jellel nem stimmel, de egyszerűen csak csesztek normálisan bekötni a tv-t.

    A bekötési lapon azt írták hogy legkésőbb május 4-ig bekötik a tv-t, május 14-én jöttek ki, ekkor végezték a félkész munkát, tehát már több mint 1 hónapja várok a rendes bekötésre.

    A sztorit elmondtam a diginek is, de szerintetek ilyen esetben nem lenne kötelességük kb. azonnal kijönni is megcsinálni rendesen?

Új hozzászólás Aktív témák