Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • greencard

    tag

    Lenne egy kérdésem. Utánhúzás vagy nem, ha nem, akkor mitől van? Miről is beszélek. Most vettem észre a reklámokat "nézve", hogy pl. a Digi reklámban, amikor a kosarasokat mutatják, pásztázik a kamera jobbról balra az arcokon, hogy "dadog" a kép, vagy nem is tudom, hogyan írjam le. Olyan, mintha az aktuális kockán megmaradna a -2. vagy a -3. képkocka is. Ez minek tudható be?

    Pl. nagyon hasonló a szitu a Prison Break HD-jánál is vagy a Metallica nimes-i koncertjánál is. Amikor nézem, akkor baromira zavar ez a jelenség. Nálam van a hiba vagy rosszul tömörítették be, vagy mi? Rosszul vették fel vagy nálam van codec hiba? A Metallica Bluray-énél nem is értem, hogyan adhatták ki így a lemezt? Főleg akkor van ez,a mikor gyors mozgás van, elkapja a fejét James a mikrofontól, aztán vissza. Az arcból semmit nem lehet látni. Ez a jelenség mind tévén, mind PC-n megvan.

    http://www.youtube.com/watch?v=UMyXdG0WhKw

    Valaki tudja, miről beszélek vagy mi ennek az oka? Más is tapasztalt már ilyent? Az az érdekes, hogy azért az a jellemző, hogy nincs ilyen probléma, csak bizonyos esetekben. Lásd fent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák