Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dog 11

    tag

    válasz JuliuS #1545 üzenetére

    Tapasztalatom a B 530 és B 550-es készülékekről van ,ezek vannak a családban, két különböző kerületben. Full-HD mind a két típus.
    Mai helyzet : az analóg adások -valamennyi kifogástalan,stabil,zajmentes és szubjektíven lényegesen jobb,mint a korábbi hárombetüs kábeles szolgáltatónké,aki nem optikával jött a lépcsőházig.
    -Digitális adások : a mai napon nálunk /Bp.IX / valamennyi program kifogástalan,nem kockás,nem csikos ,nem hanghibás és az EPG is tegnap óta kifogástalan.Csak az MR 4/5 rádióműsora nem sugároz műsort jelenleg . Sajnos a fórumon olvasottak szerint az esetleges gondok város, kerület ,épület és lakásfüggő is lehet.A márciusi digitális frekvenciaváltás sok korábban nem észlelt hálózati hibát kihozott a Diginél is,a régebben vagy hibásan szerelt házhálózatoknál ill.a mai digitális átvitel követelményeinek nem megfelelően bekábelezett, szerelvényezett ,lakásokban is.Ezekről a gondokról ill .megoldásokról lehett olvasni visszamenőlegesen itt a Fórumon.Ahol a hálózati hibák jelentkeznek /nálunk is volt ilyen / több kevesebb,szívós utánajárással a hibák kijavíttathatók és ez esetben a digitális szolgáltatás minőségével- az adott tv készülékeken -mi elégedettek vagyunk.
    Az általad választott tv hangolóegysége tudja a DVB T/C,MPEG 4 -et.Erre van szükség a közvetlen digitális vételhez.
    Talán nem lényegtelen, hogy a fenti márkáju tv készülékek jól viselték a digitális frekvenciaváltás miatti kényszerü "megpróbáltatásokat " többszöri ujrahangolásokat.

Új hozzászólás Aktív témák