Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    válasz Iginotus #6753 üzenetére

    Minden, hangsúlyozom: Minden! esetben a beltérit kapcsolgatod. Elvégre jelen esetben az a tunered, vagyis a vevőkészüléked...! Azzal veszed az adást. Ilyen tuner féleség volt eddíg is a tv-kben, csak nem digitális. Ezért tudtuk eddíg kapcsolgatni a tv-n a csatikat.

    Az általad mutatott beltéri lehet, hogy megfelelne neked, de biztosan bevállal ilyesmit a digi is? Ennek mindenképp érdemes utána érdeklődni!

    Mégvalami: Van egy rohadt nagy monitorod, ami szerinted jó tv-t nézni. Namármost. Azon gondolom nincs hangszóró, legalábbis nem olyan mint egy tv-n. Akkor meg kell venned hangrendszert is. Így már költesz a hangra és költesz a beltérire is, vagy vannak ilyen konverterek is, ami neked kell. Utánna lesz egy rakás fogyasztód, ami eszi az áramot, pedig te csupán tv-zel. Logikus ez?

    Ennyi pénzből veszel egy jó de használt tv-t, vagy egy kisebb, gagyibb új készüléket. És nincs gondod semmire, biztosan jól fog üzemelni, meg nincs gondod a hanggal, a tv (monitor) kikapcsolással este és gyanítom, hogy áramot sem fog többet enni, sőt! És a hdmi sem ér jelen esetben szart se. Épp ellenkezőleg! Nekem van 3 tv-m. Az egyik egy régi 55cm-es színes gagyi, egy 6 éves 55centis és egy 2-3 éves 100 hertzes nagyképernyős panasonic. Na, ezek közül a legrégebbin hibátlan a kép, de a 100 hertzesen már néha látszanak a hibák. Szóval a marha nagy és nagyon király monitorod lehet, hogy elveszi majd a kedved a tv-zéstől, mert annyira részletesen ad majd vissza mindent, hogy a hibák miatt az zavaró is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák