Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    A legkapcsolásokhoz annyit, hogy az nem felszólitó levél amit küldenek hanem közlik rajta a tényt hogy lekapcsoltak. A felszólítás minden havi számla alján van, még azt is rá szokták irni hogy 30nap múlva korlátoznak.
    Erre azt tudom mondani, hogy 100ból 40ember elolvassa a többi csak fizet mint a hü..e. Én bármit kapok átolvasom, ha nem kapok a megszokott időben akkor meg hivom az ügyfélszolgálatot. ennyi. Mert csodák nincsenek, ha nem kapsz számlát akkor nem ajándékból hanem valszeg a posta kevességéből..
    Persze, nem mondom hogy mennyivel barátibb lenne ha küldenének egy sms-t vagy felhivnák az ügyfelet hogy fizess be barom... De ezt pedig szerintem azért nem teszik, mert a lekapcsoltak 70% azért lett lekapcsolva mert egyáltalán nem fizetett, nem csak egy havit. És ugye sok olyan ügyes ember van, aki megrendeli nem fizet lekapcsolják fél év múlva újra rendel egy digit picit más névre aztán megint nézheti fél évig ingyen a digit... Múltkor volt szerencsém egy ilyennel beszélni, volt pofija felhivni hogy kell neki távirányitó, én meg elküldtem hogy ne nézzen engem hülyének, fizesse be a másik előfzetését akkor majd beszélhetünk róla, és örüljön hogy volt olyan hülye a szerelő hogy bekötötte egy felfüggesztett embernek ....
    Az ügyfélszolgálatról annyit hogy sok egyetemista dolgozik, mert Mo-on ugye nem lehet úgy egyetemre járni hogy ne doglozz közbe... Valamint minden ügyfélszolgálaton vannak hülyék ez kétségtelen, vegyül példának haveromat aki eddig diginél dolgozott, kirúgták majd átment a upc-hez. De ő hülye maradt...:D Amúgy jó hogy dolgozok itt is egy kicsit, mivel önéletrajzomba benne van hogy dolgoztam fél évet a diginél már bármelyik ügyfélszolgálatra felvesznek:D
    De azért én nem vetném össze pl. a digi és a upc ügyfélszolgálatát egy lapon, mert a két cég nagyban eltér. Csak számoljatok utána mennyi lehet a diginél a bevétel, és azt szorozzátok meg 50-el és kijön a upc-é. Ezért talán többet megengedhet magának.
    Azt pedig mellékesen megjegyzem, ha feljutnék vezető körökbe akkor nem 1embert rúgnék ki:D és alakitanám át gyökeresen az egész rendszert. Mert tény, hogy ügyesebben is meg lehet oldani ebből a bevételből is.

    [ Szerkesztve ]

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák