- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczandris
tag
digii szia
Hogyan tudtok várakozás nélkül digit bekötni ???
Vagy nincs elég megrendelésetek ,vagy teherautószámra kaptok beltérit ?
Nálunk olyan kevés a készülék ,hogy 2-3 hónapot várnak az ügyfelek mire nekik is jut beltéri .
Erre válaszolj légyszíves ,hogy csináljátok ? Vagy csak a jó kapcsolaton múlik ?http://antennaszereles.tvn.hu
-
digii
csendes tag
válasz raczandris #1602 üzenetére
Szia megrendelés van de ha nem lenne sok akkor és lenne beltéri mert akitöl hozzom annak mindig van elegendö én hetente 30 -40 db is ell tudnék hozni
-
digii
csendes tag
Szia megrendelés van de ha nem lenne sok akkor és lenne beltéri mert akitöl hozzom annak mindig van elegendö én hetente 30 -40 db is ell tudnék hozni
-
digii
csendes tag
Szia Van Bekötésre ígény néha sok néha kevés de a honnan hozzom a beltéréket ott mindig van hetente 30-40 db tudok elhozni a kel de van amikor töbet is adnak a van rá ígény
-
digii
csendes tag
Bocsi mindenkinek sokszor nyomtam oké gombot bocsika
-
Lala6
őstag
Szabolcsban is szinte azonnal szerelik.
-
raczandris
tag
Szia Tojsz
Azt mondod a szerelők még arra sem méltatnak ,hogy visszahívjanak ,hogy mikor mennek szerelni 2 vagy 3 hét múlva stb.
Erre a válaszom : azért nem hívnak vissza mert nem tudják ,hogy milyen időpontot mondjanak . 2.hetet vagy 5 hetet ? Nem tudják előre ,hogy mikor és mennyi készülék fog rendelkezésükre állni 2 hét múlva !
A másik pedig ,hogy minden szerelőnek a várakozó listáján van legalább 50-100 név .
Ha 100 embert kellene visszahívni az időpont megnem beszélése tárgyában hívásonként min. 100 Ft al számolva ez 10.000 Ft telefonköltség . Ezt senki nem téríti meg ezért csak a konyhapénzből lehet lecsípni . ezt senki sem teheti meg saját zsebből .
És ha eltelefonál 10.000 Ft ot akkor is csak azt tudná mondani ,hogy még várni kell ,de hogy mennyit senki sem tudja előre .
Hát ezért nem értesitenek ki a hátralevő várakozási időről.
R.A,http://antennaszereles.tvn.hu
-
tojsz™
aktív tag
válasz raczandris #1610 üzenetére
ne a szerelő értesítsen
hanem bentről az irodából az a nő aki felvette a megrendelést és azt mondta 4-6 hét
[Szerkesztve] -
digii
csendes tag
Szia raczandris
Azt szeretném kérdezni hogy nem tudot e nekem meg mondani hogy lehet a központbol neveket kapni??
Üdv Ádám -
raczandris
tag
Tojsz szia
Sajnos azért nem tudnak a központból értesiteni mert nem rajtuk mulik .
A központ csak felveszi a megrendeléseket és továbbítja a forgalmazókon keresztül a szerelőkhöz .Onnan kezdve a szerelés intézése a szerelőkön múlik . Minden szerelő vállalkozóként dolgozik . Mivel csak a digi szerelésből megélni nem lehet (mert nem biztosit folyamatos munkát a beltéri hiány miatt ) ez mellett más munkákat is vállal a szerelő .
Ha bejön neki egy jobban fizető ( márpedig mindegyik jobban fizet pl: UPC, és egyéb műholdas stb ) akkor a digi félreteszi és a más munkákat csinálja .
Ezért a központban senki nem tudja a szerelő idejét beosztani és megszabni neki mikor kinek szereljen .
Ez mind azért van mert nagyon alacsony béreket fizet a digi és már alig van szerelő aki ezt csinálja .
Természetesen ez csak egyféle magyarázat .
R.A.http://antennaszereles.tvn.hu
-
digii
csendes tag
válasz raczandris #1614 üzenetére
Szia
köszi Majdvalahogy rá kérdezek a folyamatosan hirdetek minden véle képen csak az a baj hogy a megyében sokan csinálják mi meg most kezdük el nem régen és nehéz a elindulás pedig anyag van sok -
tojsz™
aktív tag
válasz raczandris #1613 üzenetére
akkor várok
nem tudok mit tenni -
Bandus99
őstag
Dehogynem
Elosszor is mivel pesti vagy, megkornyekezed Racz Andrast ([link]).
Ezen kivul meg azt is megteheted a kornykeden felkeresel jopar digi bekotessel foglalkozo emberket es mindnel megrendeled. Aztan aki elosszor er oda, az kot. Utana tobbinel szepen lemondod koszonom nem kerem.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
mcmike
őstag
Hi all!
Ezeken a beltériken átlagban milyen Video/Audio kimenetek vannak? Valahogy majd passzítanom kellene az LCD TV-vel meg erősítővel. A TV-n már foglalt a komponens (YUV) bemenet a DVD, a HDMI bemenet pedig a PC miatt. Az erősítőn is már csak optikai (nem koax) digi bemenet van szabadon.
Már megrendeltem én is it BP-n kb. 1 hónapja de még semmi hír...annyira nem gond mert még van T-kábel.LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Kiskutya
veterán
kepet scarttal tudod vagy sima video kimenettel osszekotni a hangot meg ugy lattam mintha a normal stereo kimeneten kivul meg 1 coax digi kimenet is lennei. ja es ez a hyundai belterire vonatkozi nekem a kep scart rgb-vel egesz jo. a hang meg normal stereo rca kabelen megy az erositohoz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]hmm...
-
holinorby
tag
Sziasztok!
Van olyan csatorna a digiben, amit alapáron lehet nézni és jó filmek mennek rajta?Lehet feliratos is.... -
tojsz™
aktív tag
válasz raczandris #1623 üzenetére
thx
küldtem privit -
digii
csendes tag
szia lozek
Borsod Megye és Hajdu Bihar -
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Szegeden tudtok mondani szerelőt, akinél új egrendelést lehet leadni? Jöhet több is!
May The Force Be With You!
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #1627 üzenetére
olyan is érdekel, aki levesz több, mint 10K-val?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #1629 üzenetére
ja...olyan nincs is..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
majsztro
tag
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen kábellel érdemes összekötni a beltérit lcd tv-vel, hogy a lehető legjobb képminőségben élvezzem az adást?
-
Anubis_9
őstag
Hello!
Új vagyok itt (mivel 7végén kötik be a DIGI-TV-t), ezért lenne 1, amit már lehet (sőt biztos) hogy feltettek, de nem igazán találtam meg azt, amit igazából kerestem:
- jár-e SCART és RCA kábel a beltéri egységhez tartozékként, vagy ezeket nekem kell beszerezni?
Köszi!
[Szerkesztve]"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Kiskutya
veterán
válasz Anubis_9 #1635 üzenetére
nekem rca kabelt adtak(benne volt a dobozaban) a hyundai belterikhez de ha joltom vehetsz scartot is a szerelotol talan 1000ft-ba adja de ebben nem vagyok biztos viszont ha igy lenne akkor nem biztos hogy megeri nehogy valami hulladek hamas scart legyen ami a tescoba 300ft
hmm...
-
Anubis_9
őstag
válasz Kiskutya #1636 üzenetére
Köszi. Akkor szombatig beszerzek egy aránylag jobb minőségű SCART-ot, úgy 2-3.000 Ft-ért. Pár száz Ft-os gagyit nem veszek, párszor befürödtem már velük: már az első bekötéskor szétesett a csatlakozója, zöld volt a TV képe tőle, stb.
-
Anubis_9
őstag
-
kolnay
senior tag
Ha 2 TV-re szeretném kötni a digit, akkor más 2kártyás beltérit kapok?(Már van egy Hyundai)Vagy még1 sima beltérit?
[Szerkesztve]Tyűű, de meleg van!
-
veber2
csendes tag
HI
Jelenleg nem lehet társ beltérit kérni tegnap beszéltem az ügyfél szolgálattal, állítólag jövő hétre lesz valami megoldás azoknak akiknek van már saját beltérijűk egytoki
-
Locutus
veterán
Az mitől lehet, hogy az egyik beltérim képe enyhén vibrál néha?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
szabi9811
tag
A Hálozat Tv-t vajon minek inditották el ha úgy sem tudja nézni az akinek társbeltérije van????
-
Anubis_9
őstag
Hello!
Jól látom hogy Hyundai HSS-7160NA hátulján vagy egy DIGITAL AUDIO csatlakozó is? Az akkor azt jelenti, optikai kábellel köthetem majd össze az erősítőmmel?
[link]
-
Rick4
félisten
válasz Bandus99 #1645 üzenetére
tehát nyújtanak neked egy szolgáltatást, amit az általuk adott eszközzel nem tudsz maradéktalanul élvezni....érdekes hozzáállás....csak azt nem értem, egy single fej, és egy twin fej között 3K különbség van....miért nem lehetett mindenkivel megvetetni azt a twin fejet két beltéris ákkcijónááál??
[Szerkesztve]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
digii
csendes tag
Digi Tv Bekötés várakozás Nékül!Borsod Megye és Hajdú Bihar megyében Csak hivjon.:0630-694 5078
adam862@c2.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA