Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz _drk #7599 üzenetére

    Pedig WT2-ben nagyon nem szabadna így halnod. Ugyan én még csak lvl42 vagyok, és a sztorit csinálom (Act V vége fele lehetek), de egyszer sem haltam. Chain Lightning Leveling build-del. Pedig nekem is csak azok az itemjeim vannak, amiket random dobálnak. Semmi specifikus cucc.

    Szóval innen nézz egy buildet, A-tier jelenleg a Sorcerer, és kezd el megcsinálni, mert nálad valami nagy baj lehet. Még ha az itemjeid nem is passzolnak, akkor se eshetsz-kelhetsz szerintem folyamatosan. Kezdésnek reseteld az összes pontodat, és tegyél ki egy előre kitalált buildet. Nem tudom melyik a legtankosabb. Engem az Ice Armor és a Teleport megmentett eddig mindig.

    Azt hozzáteszem, hogy én még ugye nem fejeztem be a story-t, te meg már igen. Nem tudom, hogy van e valami hirtelen nehézségi tüske a játékban a story után, és esetleg azért halsz?! Mondjuk kétlem, mert nekem eddig az egész játék alatt kétszer volt olyan, hogy megijedtem, hogy majdnem meghaltam, és gyorsan el kellett nyomni egy potit. Ezért meglepődnék ha a story után hirtelen annyira nehézzé válna.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák