- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Lehet lerágott csont, de a mostani béta progress megy tovább az open-be? Vagy ott is 0-ról kezdjük?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
félisten
válasz tPedro_ #2596 üzenetére
Nem szoktam ilyenkor még olvasni, csak próbálgatom a dolgokat.
Rátettem mindenre ami thornst ad, itemekből meg thornsos és maxHP-s.MOD:Nagyon hasonló, csak én OP-bb vagyok.
A teleportálós basic attackot használom, meg nem teljesen ilyen a build, de 95%-ban ez.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Peace
nagyúr
Na rugóval is meglett a 25, nekem baromira adja 2 tőrrel!!! Jóval könnyebben boldogult, mint a sorcim, bár ez volt az első mágusom és lehet full béna vagyok hozzá. Kipróbáltam íjjal is, az elég soványka a tőrös aprításhoz képest. Az előbb végre Butchert is kinyírtuk ketten, egyedül nálam lefőtt a kávé. Akkor leszek bajban, ha a druida is tetszeni fog, mert hiába akartam necrot kezdeni, a Rogue is baromira adja!
-
Win-T
senior tag
Ez a Butcher adott helyszínen lakik vagy random lehet belebotlani a világban? Nem értem mondjuk a kampány végére sajnos, de nem sikerült találkozni vele.
-
prokxy
veterán
-
Reinhardt
őstag
Ti hogy alltok hozza a "Wrathful" Osgar Reede (lvl35) farmhoz?
-
granini
őstag
Üzenem az összes "ledaráltam / leszólóztam mindent" fórumtársnak hogy ez beta.. még balanszolnak.. meg live service.. még 17x meg fog változni hogy melyik classnak mi a meta.. ma ilyen.. holnap meg olyan lesz.. "nerfelik a a monkot" értitek..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
warcat
veterán
válasz granini #2616 üzenetére
Bizonyára, de ettől még drasztikus különbség van a játékélményben egy íjjal való pöntyögés és eközött, ami okozhatja azt, hogy valaki máás kasztot választ vagy meg sem veszi a játékot, ezért hasznos bemutatni.
Bónusz, hogy sorcihoz képest ahol a Hydra a VIP, te meg csak mész utána lootot szedegetni, itt te vagy az akció közepén.
EA: It's in the crate!
-
tPedro_
őstag
Közben itt találtam egy elég hasznos videót, így már haladok mint kés a vajon:
https://www.youtube.com/watch?v=s-XJAEBHa7c&ab_channel=MattjesticMultiGamingThorn barbár, hátha másnak is jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Egy talán bugyuta kérdés: egyes dungeonoknal kapok valamiféle Arsenal "képességét". Gőzom sincs, hogy ez mi, valaki felvilágosítana? Altalaban csak megyek és daralok, ennél a játéknál ez nem gond és utólag tudok meg ezt azt
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Az európai Blizzard Gear Storeban 20%-os kedvezmény van rengeteg cuccra (Lilith + Inarius szobrokra is), cserébe a szállítási költség iszonyatosan megdrágult.
A Diablo® IV Limited Collector’s Box-ra nem érvényes ez a kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Peace
nagyúr
Ez nagyon igaz! Én 22 körül váltottam le két varázslatom sorcival és egészen más lett az élmény! Sokkal gyorsabban ölt. És hydrat még csak nem is használtam soha, pedig ahogy olvasom, elég ütős. Én jobb szeretek szopni és magamnak kitapasztalni, mint mások által használt build-el megkönnyíteni magamnak.
-
adamkaa777
senior tag
Nekem csak két dolog hiányzik hogy kiíjra a pontos kapott dmg-t illetve egy saját hp -bart
El. Psy. Congroo.
-
Bennyboy
őstag
Kimaxoltam sorcival, megcsináltam mindent, voltam mindenhol. Rugóba csak belelestem de fun vele is a játék. Kicsit sztem skillesebb ezen a szinten még mint a sorci. Engem meggyőzött a játék. Tele van tartalommal, jó ötletekkel és élvezetes a gameplay. Van 1-2 hülyeség de semmi olyan amin ne lehetne javítani. Ha nem rontják el az endgame-et akkor ebbe is lehet majd pakolni sok-sok órát. Főleg, h folyamatos tartalom fog érkezni. Pc-n gyönyörű a játék.
Tervezek klánt is csinálni és ha sok időm lesz lehet elkezdek majd újra streamelni is.
Amin lehetne javítani:
minden városba láda, közelebb a vendorokat
jó lenne ha a gemeket nem a sima inventoryba tárolnánk
néha elég kevés a mob és sokat kell rohangálni (tudom majd lesz mount)
Amit sajnálok, h nem lesz monk benneELADÓ D3 ROS CE 15k
-
citkar
addikt
Az biztos, hogy a drop rate magas, elég valószínű, hogy csak a teszt végett ilyen. Nem lehet, hogy a fejlődés is lassabb lesz (független a tárgyaktól), mintha túl sok XP-t kapna az ember. 25-ös szinten van egy karakter és még egy csomó küldetés volt a régióban.
-
Bennyboy
őstag
válasz adamkaa777 #2629 üzenetére
Ha megnézed a world tiert akkor ott írja, h egy csomó dolog csak később jön be meg ott van a paragon rendszer is stb. Act1 béta alapján én még nem gondolnám, h ennyi a játék.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
boeing
senior tag
-
savior
őstag
válasz adamkaa777 #2635 üzenetére
Az arenat meg teszteltettek is es eleg igeretesnek tunt. Nem tudom miert hasalt el.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Daelion
őstag
Én még D2-ben csináltam PvP karikat de komolyan már ott sem tudtam venni inkább csak időnkénti 'baromkodásra' tartottam.
Max úgy volt valami értelmes PvP ha külön kerestél rá értelmesebb embereket community-be/fórumon.D3-ban már nem is érdekelt, hogy nincs rendesen és itt sem fogok vele semmilyen szinten foglalkozni szal remélem nem fogják erőltetni.
-
Zoshi85
aktív tag
Röviden. Story act 1 pipa.
Mellekbol 20on nemtom mennyi csináltam.
25 szint pipa.
Platform : Series X.
Grafika gyönyörű.
Optimalizálás : Tökéletes.
Összegezve: Imádom! Várom a hétvégét ✌️😎Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Anti-Hero
aktív tag
Immortal-ban jó volt a PvP...ott rendesen klános dolgok is voltak erre építve. Csak hát aki fizetett az nyilván erősebb volt. Aztán egyre rosszabb lett.
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Daelion
őstag
Ja hát igen arra jó volt kb, mi is legtöbb esetben csak bementünk PvP szobába aztán mindenki mindenki ellen free for all.
De így mai fejjel már nem vonz ez semmilyen szinten, PvE legyen jó Diablo játékban és annyi.Nekem nem tűnt fel, hogy PC-n akármi gond lenne teljesen jól futott max grafon és stabil is volt.
-
malacka87
őstag
Jah jó kis konzol copy pc-n nem is megy normálisan! Ilyen gépeken mint ami nekem is van az volt a tipp hogy vegyem le full lowra a grafikát és már nem is fog akadni... Mondom what.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Fitzgerald
veterán
Biztos hogy csak a teszt végett, az ilyesmi bevett dolog a tesztelés során.
Pl. most a közelmúltból egy példa: Elden Ring network testben is csupa olyan item volt gyakorlatilag a játék legelején, amelyeket a véglegesben sokkal nehezebben/jóval később lehet csak megszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs