- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Már csak 7-8 perc volt hátra, na mondom vacsi time, mire a gyerekeknek megcsináltuk a kakaót, vacsit, stb, mondom bazzeg a PS, nézem, sárgán világít, elment pihenni, újabb 121 perc...nice
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Sirandrish
legenda
Elsőre gyorsan bejutottam, majd lv4en egy dungeont nem töltött be. Ezután megint várnom kellett vagy 50 percet mire bejutottam...mentem vagy 10 percet, amikor is dobott egy hibát, és bezárta a játékot. Most 129 percet kéne várnom.
Szerintem inkább felkelek kicsit korábban, mert ennek így nincs értelme.
Értem én hogy mindenki rászabadult, de én konkrétan most szeretném eldönteni hogy megvegyem-e vagy sem, de így nehéz....Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz -FreaK- #2953 üzenetére
25ig lehet menni, 15ig ingyen lehet resetelni. Konkrétan mindent ki tudsz próbálni, aztán dönthetsz..
Én egyébként lighting oldallal próbálkozok. Ezen kívül a frost is tetszett, de így elsőre a chain lighting elég penge. A fire meg gyengének tünt..
Persze mindezt LV5ön, szóval...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
warcat
veterán
Ahogy az várható volt, necro "op" (idézőjel a kicsi szint miatt), a corpse explosion letarolja a képernyőt, már 6 skeletonom van
options social részen kapcsoljátok ki a cross platform dolgokat ha nem játszotok mással, csökken a disconnect esélye
EA: It's in the crate!
-
bozont
veterán
Eljutottam a faluig. Utána "Elfogyott a memória" hibaüzenettel kidobott. Először azt hittem bugos, mikor 22Gb ram és 12Gb vram használatot mutatott az adrenalin. Vagy nagyon leakel a játék, vagy lehet drivert kellene frissítenem.
Volt amúgy már a játékhoz AMD driver? A legfrissebben nem említi a Dio4 bétát. -
Bennyboy
őstag
Letelt a que aztán vmi hibaüzenettel kidobott. Sztem ebből már csak holnap lesz játék. Aki bejutott az ne lépjen ki
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Sirandrish
legenda
válasz Bennyboy #2958 üzenetére
Én kétszer is bejutottam, és egyer sem akartam kilépni, mégsem tudtam fél óránál többet játszani, összesen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Nemtudom másnál mivan, de nálam 2k-ban futtatva high grafics beállításokkal tekeri rendesen a vidikarit /3070Ti/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
laciba77
tag
válasz Tyler Durden #2963 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is.
-
D013
aktív tag
Csak egy beugràsra volt időm, még 5 utàn nem sokkal egy 15 perc után bejutottam. Kipucoltam az első dungeont. Friss driverrel A770 LE, 1440p, max beàllítàsok 90-100fps. De rànyomtam a vsyncet, 75hz-n megfogtam.
-
Sirandrish
legenda
2080al 2K-ban mindent HIGH-ra pakolt magától, és 80-100FPS-em volt..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BoneDragon
veterán
Lvl12, ki is esett az első legendary.
-
JohnyMilan
tag
Valahol olvastam ma, hogy bizonyos Gigabyte kártyákat a túlvilágra is küldte a játék.
10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284
-
la_cc
addikt
válasz JohnyMilan #2969 üzenetére
Minden 2. game-nél túlvilágra kerülnek azok a gyári hibás kártyák, amik nem bírják a terhelést akkor éppen abban a pillanatban valami 2 centes alkatrész ésvagy forrasztási hiba miatt.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Fitzgerald
veterán
Engem egy óra után vágott ki. Necrot indítottam.
Alapvetően bejön eddig. A hangulat jó, zene nem rossz, még ha nyilván nem is ér a klasszikus D1/D2 közelébe.
D1 zenéjét évekig hallgattuk anno tabletop szerepjátékos partik során...
Brutál lag van néha, össze-vissza teleportálgatok a mapon.
A teljesítmény összességében nem mondható rossznak, sőt. 1440p-n, mindent maxra húzva FSR off kb. úgy fut, mint a D2R. Tehát 110-150 fps között.
5800x, 6700 XT, 32 giga 3600MHz DDR4, gyors SSD.
Viszont a ramhasználat az meredek, 22-25 giga (!) között eszik úgy, hogy semmi nem fut a háttérben (csak az OSD, meg az egér szoftvere).
Ez messze a legtöbb, amit nálam játék valaha evett.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz Fitzgerald #2971 üzenetére
hi. huh ez most a beta miatt, v amúgy is kelleni fog a recommendedhez a 32?
most akarom megnézni, de 16van nekem... thx. üdv. -
Ragnar_
addikt
Engem 75 percnél bedobott, most már az optionsben vagyok.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem se HUDot, se skill ikonokat, se a fegyót a karakter kezében nem töltötte be. Restart után se. Nagyobb gond, hogy map sincs.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
addikt
válasz JohnyMilan #2969 üzenetére
Az szép basszus, örülhettek a gazdáik..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
válasz chris0000 #2972 üzenetére
Hát beszarnék ha egy Diablohoz 32guga kéne...
Nekem mondjuk annyi van, de nem gondolnám hogy ide kell is..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Hrigh_77
tag
Itt is van valami streamer kliens? Engem már harmadszor basz ki error 316719-l, míg a streamerek meg tolják folyamatosan kezdés óta...
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Első Diablom lesz. Miután kollégám nagy Diablo fan, rápróbáltam telefonon. Maga a stílus tetszik, így megnéztem magamnak a Diablo IV-et is, ha már Open Beta van. Hát... Levett a lábamról.
Szóval az már fix, hogy előfogom rendelni. Most laptopon nyomtam 2 órát kb, holnap megnézem milyen PS5-ön, aztán eldöntöm hogy hol rendelem elő, de inkább a konzol felé hajlanék így látatlanba, még is csak azon szoktam játszani.
Nagyon kevés játék van, ami akár 2 óra hosszáig egyhuzamban leköt, hát ez most olyan.
Jó játékot mindenkinek, ez a topic gondolom pörög majd rendesen.
-
Ragnar_
addikt
5 perc baromi laggos játék és options változtatás után kidobott, que 110 perc. Majd holnap újra megpróbálom..
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
ForRedGlory
félisten
PS5-ön egyelőre nagyon jól fut. Esetleg más próbálta már PS5-ön co-op módban két kontrollerrel? Most az istenért nem lehet a második kontrollerrel csatlakozni, míg zártban lazán ment.
-
Bencus88
nagyúr
115 új hsz, fogok olvasni azon kívül hogy kit dobott ki kinek mennyi a várakozási idő, valami hasznosat, vagy össze foglaltam a lényeget?
-
kecsawi
senior tag
Több mint három óra kínlódás után sem enged be, egy perc nélkül, elengedtem, holnap lehet megnézem, de ez most fáj...
-
TrueGooner
senior tag
Ez a játék teljes crossplay, jól tudom?
-
McW1
tag
~167 perc
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
rumkola
veterán
válasz TrueGooner #2984 üzenetére
Igen, de nekünk egyelőre nem működik, hiába hívogatjuk be egymást, nem tröténik semmi. PS5+PC.
-
malacka87
őstag
Felkészültünk!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
la_cc
addikt
WP loading között kivágott engem is... 32 percet kaptam. Ennyien feladták volna a game-t?
-
Mrdevil
addikt
válasz ForRedGlory #2981 üzenetére
Azért nem lehet, mert a második playert már nem tudja be logolni, túl sok idő a várakozás már itt is. Druidot próbálgattam, de egynlőre nem estem hanyatt tőle, olyan kis gyenguszka, ilyenkor már a varázsló jobb volt.
Bár épp azt beszéltük, ennyi skillel szerintem minden kariból lehet majd op-t csinálni idővel.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
JSaN
addikt
1 ora utan be engedett, de a karakter valasztonal sehogy sem jutok tovabb.
Neztem barat listat, 3/4-e szinten a karakter valaszton al. Mara ennyi, hagyjuk.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Daelion
őstag
Én még nem próbáltam új driverrel de nekem nem volt gond az adatlapomon szereplő rendszerrel max grafon.
Valami biztos nem oké meg valszeg ha érzékeli, hogy több erőforrás van akkor ész nélkül terpeszkedik/töltögeti tele.Ennyire sok ramot/Vramot igényelne ténylegesen akkor gyengébb rendszereken perceken belül kivágna de mégsem csinálja mindenkinek mint ahogy nálam sem.
Vram nálam is maxon volt kb de a ram max 11-12 giga közt mozgott több óra játék után is és stabil maradt a játék.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
-
la_cc
addikt
Sima csontikat, hogy lehet kicserélni a mage-ekre vagy úgy egyáltalán kirakni a HUD-ra a mage-eket? Miért ilyen bonyolult ez? Az "S" megnyomása után nincs ott a skill.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Fps countert tényleg nem lehet bekapcsolni? Ez nem alap dolog még?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest