- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz Shokkolo #24447 üzenetére
Ugralos SB meg mindig a legjobb speed farm/undecity/helltide/NMD es szerintem infernal hordesra is. Nem fogok vele 150-es pitet csinalni, 100ra huzni a glypheket nincs gond vele (nekem). Es meg nem talalkoztam senkivel pvp-ben aki az elmult par napban ki tudott volna nyirni (tobb orat voltam ott, kar, hogy semmi reward), altalaban par halal utan elhagyjak a kornyeket Annyira nem lett kiherelve.
-
noxon
őstag
Abban kérnék segîtséget, hogy miért hiányozhat 2-3 skill pontom ? A renownál mindegyiknél ki van pipálva, tehát maxon van elméletileg a skill pontok. Mégis pl az icy-ról nézett buildekhez képest 2-3al kevesebb skillpontot tudok osztani.
Köszi
We live in a simulated world...
-
warcat
veterán
Na egy új első nekem: Helltideon esett egy shroud (1GA resource, kuka) a földön egy démonidézős kör közepén térdelő csávóból, aki ugye vagy démont idéz, vagy cindereket dob, néha pedig imp vagy egy nagy lootrobbanást okoz kb egy tucatnyi legendaryt kidobva.
Na ebből a robbanásból jött a shroud.
EA: It's in the crate!
-
Janusz001
őstag
T3 és T4 über kill között csak annyi a különbség, hogy 4 helyett 5 unique esik, de az esély ugyanúgy 1.5%, hogy ezekből mythic lesz?
-
warcat
veterán
Köszönet a duelist power tippért, fél óra alatt elment 1.5 millliárdért a +5 ferocity.
-
SzlobiG
félisten
ww barbival meddig lehet eljutni nehézségi fokozatban? Pl Pit? Most a lvl 50 lement, de már feljebb eléggé felejtőnek tűnik.
-
warcat
veterán
Rob videója, Halloween event érkezőben
-
savior
őstag
Nagyon nem szeret a játék. 2 mythicem lett eddig: egy a sparkból egy meg unique tributeből. Természetesen egyik se jó a buildemhez. Betörtem a gyűrűt meg az andi sisakot és kraftoltam egyet, ami meg szintén ugyanaz a gyűrű lett.
Nem sok minden ahhoz képest, hogy már paragon 230+ vagyok és van 4 60as karim.
Csak pislogok hogy másoknak mennyi mythic esik.[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
DaveNo1
veterán
Úgy néz ki ma lucky day van itt. A harmadik szintet elsőre beadta és első kettőhöz se kellett sok:
You are not prepared.
-
Khaosz55
addikt
Nem kell haszálnom de az első 4GA-s item ami esett idáig.
-
proci985
MODERÁTOR
na szoval ugy nez ki, hogy az aspecteknel vagy az uj feature, es van meg egy feature ami eleg osszezavaro:
- az aspectek legjobb rollja kizarolag ancient itembol eshet. ez stimmel.- viszont, ha sima itemrol kapsz jobb rollt, mint amit korabban (valszeg) ancient itemrol raktal fel, akkor az uj aspect ertek nem irodik felul.pontosabban hulyen mutatja a jatek, mert maxosnak irja a non-ancient itemen az aspectet, pedig mar nem az.utobbi eset pl a mercenaries bartering vendortol veheto itemekkel fordul elo. azaz, megveszed a maxos tulajdonsagu de non-ancient itemet, majd nem jelzi, hogy az aspect jobb lenne hiaba maxos (az itemen belul), es a codex se irja felul.
---
mas, neztem a [link] kalkulatort, es ez alapjan kizarolag oranget kene utnom. feher szamokat nem latok, viszont crit (de nem overpower) ugy nez ki megtortenik.
a kalkulatorbol nem tiszta, hogy mit csinalok rosszul. 50es midnight sun, 810 intelligence, paragon nodeokbol 14.6 RCR, gyurun 9.9+17 RCR, shroud of false death 16.1% resource generationt ad.
potionnel 322 max vigor, 40.1% total vigor cost reduction es 33% vigor generation.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Beretvás
veterán
Én bossoztam 2 délután, jött tegnap 3 darab 3%os Kepeleke persze rescoure GA val, meg 1 darab 2.6%os dupla kasztos GA val. Nem akarja adni a GA cuccokat.
Mitiket meg fossa, bár tegnsp csak 1 jött. Tegnap elött meg 8 darab. De MINEK.....
-
-
Jim-X
őstag
-
Reinhardt
őstag
válasz Reinhardt #24468 üzenetére
Negnap este belefutottam vmi firewall sorcba, 21:9-es monitorom van, de szinte mindig megolt offscreen, ha meg veletlenul lattam akkor is megolt, es nem nagyon lattam, hogy sebzodott volna. Olyan 15x probalkoztam vele, de nem volt eselyem. Ma letesztem a map felderito mercenaryval, mert o azt hasznalta, gondolom latszottam a mapjan. De nem hiszem, hogy segitett volna, hogy tudom merre van.
Bar gondolom a pvp csak engem erdekel -
proci985
MODERÁTOR
válasz Beretvás #24472 üzenetére
pedig kene, mert azt mutatja, hogy meg nincs perma overpower. ahogy nezem a videon van.
probaltam egy extra GA RCR stattal a kesztyun, nem szamitott, extra resource generationt meg nem tudtam nezni. mondjuk utobbi gyanus lenne, mert 810es inttel kifejezetten jonak kene lennem.
-
-FreaK-
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -FreaK- #24480 üzenetére
a paragon az opportunist (korul) nem osszeadodik hanem multiplikativ, ezert 14.6 es nem 14, ezt a videoban magyarazta.
vigorous 2 ponton van. esetleg meg arra ranezek, hogy feljebb tolva szamit-e.
De elég jó statjaid vannak, ezzel tényleg meg kéne lennie.
Igen, en is ezt neztemDe elég jó statjaid vannak, ezzel tényleg meg kéne lennie.
Koszi, hogy raneztel. Igen, ezert furallom. A gyurun mondjuk resource cost reduction van temperre is resource generation helyett, de elvileg annyira magas intem van (GA allstat shroud of false death allstatot ketszer megutve), hogy az sem erdekes.Kepeleke 2.6, Banished 44 vagy 48. Viszont mindketto 4GA (es mindketto dropbol esett).
130 tegnap ilyen 7 perces ido korul lement, boss tovabbra is 30sec, viszont efole lassan kene a perma overpower.
-
-FreaK-
veterán
válasz proci985 #24481 üzenetére
Ja igaz, azt már elfelejtettem tegnap óta
A kalkukatorban töröld ki az amu %-ot, csak a többit hagyd bent, akkor megmutatja mennyi kellene legyen a min. Értéke (ez működik int-re és a temper %-ra is)
Ez mit mutat?Szerk, ja várj megvan!
Video eleje! Más skill tud critelni, azt látod, ki kell kapcsolni a beallitasokban a crit megjelenését
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -FreaK- #24482 üzenetére
kalkulatoron nem latok amuletet es igy nez ki.
np
az overpower stat az amuleten az elvileg csak az overpower damot noveli.
meg arra gondolok, hogy lehet tul magas az AS a karin es amiatt nem toltodik fel eleg gyorsan? de azt meg az 50es gyurunek meg kene oldani.
plusz raraktam a resourceos elixirt, az sem segitett.
---
Video eleje! Más skill tud critelni, azt látod, ki kell kapcsolni a beallitasokban a crit megjelenését
koszi!be volt kapcsolva, mert egyebkent nezni akartam, hogy fent-e a perma crit, illetve perma overpower, igy viszont tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz proci985 #24483 üzenetére
Beszélek össze vissza, telefonról vagyok, és emlékezetből írom, bocsi! Gyűrűre gondoltam!
Ha jól értelmeztem a videót, akkor a kalkukatorban alul a 3 zöld stat közül 2-t kell beirni és akkor megmutatja mennyi kellene legyen a 3. minimum.
Ha mind a hármat beírod, akkor meg a végső érték kell 1 fölött legyen az effekthez.Sajna én még messze vagyok tőle, kéne vagy 120 int, vagy egy shroud.
Azt akarom majd kipróbálni, hogy atvarialom a paragont és előre veszek egy int-es glyphet. Jelenleg még csak 135os szinten vagyok.
Max vigor is csak 215 elixir nélkül. Itt nem tudom hogy hogy tudom a legkönnyebben növelni, még utána kell nézzek. -
proci985
MODERÁTOR
válasz -FreaK- #24484 üzenetére
ja, videot meg egyszer at kene neznem rendesen
tetejeben ahogy nezem egyszerusitette a video ota az excel listat, csak az vele a baj, hogy masik oldalrol nekem megy a matek es pont a szamolas resze kene.
a problema foleg az, hogy bele kene asnom egyebkent magam az AS breakpoint - valos resource cost - valos resource generation temakorbe. a Kepeleke folyamatosan proccol (ez jo), viszont ahogy nezem a banished nem feltetlenul.
---
koszi a segitseget
135rol olyan 200ig spiritbornnal nagyon gyorsan fog menni, kb 220 folott kezd el lassulni a progress, olyan 240 folott nagyon.
max vigor az elejen:
- (GA) resource a sisakon (vagy harlequin)
- (GA) resource a gatyan, azaz Tibault
- Kepeleke (akar egy 1.0as, de max resourceos is megteszi az elejen ha ezen mulik az overpower)
- max resource potion
- es huzd a hubris glyphet a sapping rare nodet, mert az ad nagyon sokat.max vigor kesobb:
- hubris + sapping es 12MWs (nonGA) kepeleke magaban is elvileg 240 korul lesz, resource potival biztosan.ha nagyon nincs meg, irj ram jatekban, elvileg legalabb egy extra Tibaultom van.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Ebewaka sapija nincs valakinek?
Hol a legjobb obducite-ot farmolni? Vagy igy p99-en csak a pit (45megy kenyelmesen) a szintezeshez meg a glyphek huzasahoz? Esetleg helltide?A játék az nem játék!
-
Shokkolo
addikt
válasz Reinhardt #24479 üzenetére
Persze hogy ráér.
"Sajnos" a németeknek dolgozok és ott nincs ünnepnap, így nekem se...
Megy a gálya kb 5ig... szóval bármit is cska utána.
Előre is örök hálám, cserébe azt tudom ajánlani hogy neked adom az összes boss matim és meglátod mire elég.
Érdekes... nem ugyan úgy kell nyitni a uber bosst?
Nekem nem engedett T4-en se léptetni.
Tegnap unlockoltam és gondoltam megnézem, elég fura. Rendesen gugliznom kellett azt is hogy miért nem esnek 800as itemek és miért nem tudok 8 fölé menni MW-ben.
Jól megvariáltak mindent"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Reinhardt #24490 üzenetére
Mindent értek
Igaz én itt lakok kishazánkban (Debrecen), de az ünnepnapokat csak onnan veszem észre, hogy feleségem közli előző este, hogy ő holnap alszik...
Nézek nagyokat, aztán leesik"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ProEvoFan
nagyúr
Maxrollos overpowered build (shako+Shroud).Eddig pit124 a max. [kép] Gatya, kesztyű 750es még... , többi nagyjából oké, de a fontos cuccok mind 1 GAsak. Ghlopyk 100on, paragon szint 251.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Paragon 250 után nagyon durván belassul a paragon szintezés...nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog lassulni.
-
Win-T
senior tag
Ezeket a Twitch dropokat elég ha a twitch oldalán kiváltom, vagy utána még a játékban is kell claimelni valahol (merthogy nem találok ilyesmit)?
-
jozefgucci1
addikt
Nekem is rengeteget segített a kolléga , le a kalappal az önzetlensége előtt.Már az előző két Seazonban is neki köszönhetem , hogy a végén fullos cuccokkal szaladgáltam.
Szóval ProEvoFan
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Sunrider987
kezdő
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Excel topic
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest