- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
ravensky13 #49486 üzenetére
Nem kell 40k hp se 800 resi. Eleve 300 allres az már 50% védelem, úgy 5-600 elég simán, ezt össze lehet hozni ha az alap 300 körül van és az energy armor prismatic rúnáját használod. Armorra is érdemes gyúrni mert az mindent absorb-ál. 35khp elég, 30 alá ne menj.
Igen kell chc meg chd jól érzed, de nem lesz olcsó megoldani. Fegyót én olyat vennék a helyedben ami 800+ dps-es van rajta 100+ int és chd 50+% + luk. Sok chc-t legolcsóbban kesztyűn és amuletten tudsz beszerezni, offhandek se túl drágák, már egy 8 chc-st tudsz venni 300+ dammal 1 mill körül. -
F-ECT$
titán
válasz
ravensky13 #49486 üzenetére
Igen, neked a magas int-tel sikerült viszonylag magas dps-t elérni, de ami a későbbi actokban nem lesz elég. Innen úgy lehet továbblépni, hogy egy kis int beáldozásával növeled a chc-t és chd-t. Érdemes lenne eldönteni, hogy merre akarsz tovább menni:
-kite build (jelenleg nem sokat ér a cc, de ezt buffolni fogják)
-cm/ww "tank" wiz
-cm/archon: dps wiz
Ennek fényében kell itemeket keresni, pl fegyvert is. A kite buildhez pl gyors 1 kezes fegyver + sourse kell, az archonhoz jó lehet egy lassú 2 kezes is. Attól is függ a fegyver választás, hogy milyen extrát tud adni, a wandon pl lehet max ap és ap on crit is. -
F-ECT$
titán
válasz
ravensky13 #49442 üzenetére
Hát ez nagyon nehéz lesz. A3-ban ennél több hp, több all res és több dmg kell. A dmg-t is érdemes úgy alakítani, hogy legyen 30% körüli chc, mert az többféle build/skill esetén is jól jön.
Nem is tudom mit hagynék meg a mostani cuccodból, szinte mind cserére szorulna. DH-nál életképes, itt nem tudom, hogy megoldható-e a full glass cannon build: azaz 70-80k dps, 200 körüli all res és 30k körüli hp, ezzel talán menne a3, de döcögve.
Farmolj a2-3-at, hátha esik egy 10-20m körüli cucc, annyiból már lehetne öltözni.
Ja és follower nélkül mész?
-
F-ECT$
titán
válasz
ravensky13 #49395 üzenetére
Én így megyek, buffed: 34k hp, 880 all res, 68k dps. (Ha nem a templarral megyek, akkor 71k.) A skillek közül a mirror helyett általában az archon van benn, de tegnap lementem diablohoz, ahhoz ez jobban passzolt.
Ezzel a3 messze nem faceroll, de néhány halállal megy. (Általában Korsikktól megyek a végéig.) A legszivatósabb packokkon akár 2x is halok, de bőven pluszban vagyok pénzügyileg.
-
Edge
veterán
válasz
ravensky13 #49395 üzenetére
Nekem sima liba, így.
Linkeld karidat és akkor tudunk segíteni egyből látszik mire kéne gyúrnod.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest