Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Wolverine #24346 üzenetére

    Továbbra se látom be, hogy miért ne adna a single része is olyan játékélményt, mint co-opban, ha valakinek a single jobban fekszik. Ugyanúgy játszható, mint a D2. Emellett ott van a Battle.net és a co-op aki multizni akar.

    Tényleg nem értem játéktechnikailag miben más a D3 single, mint a D2 offline single.
    Ha a co-op-ra lenne kihegyezve, akkor erőltetve lenne az, hogy együtt kelljen játszani valakivel, mert úgy könnyebb/több cuccot ad/több goldot, netán single-ben legyőzhetetlen boss-ok lennének. De egységesen nem mondható, hogy akkora hatalmas különbség lenne pl nehézség terén, csak más.

    Az már más kérdés, hogy lehet többen használják multiban, mint egyedül. Ettől még a dolog nem változik, hogy én single-ben szeretnék játszani, és a francnak se kellenek épp az online funkciók...de nem tudok belépni, a szerverhibák miatt. Ha már másolásvédelem, meg RMAH billenős kamaznyi pénzek behúzása a cél, akkor csinálták volna meg rendesen...Legalább fél hónap után az agyatlan hiba visszajelző rendszert egységesítették volna, mondjuk: "Jelenleg túlterheltek a szerverek, x idő múlva próbáld újra" ...Fél világ az error 37,73 és társain röhög, és szánakozik. Mivel ez azt jelenti a usernek, hogy a program sz*r, hibás, selejt, nem pedig azt, hogy éppen túlterhelés van és dolgozunk a problémán, x idő múlva gyere vissza, mert éppen y mértékű túlterheltség van.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák