Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #34784256

    törölt tag

    válasz catty21 #9960 üzenetére

    A statisztikák szerint a fórumozók többsége vagy tud valamennyire angolul, vagy tud szótárt használni. Csak Te feltételezed azt, hogy más is annyira hülye, hogy ezt a feladatot nem tudja megoldani. Nekem pedig senki nem fizet azért, hogy a neten talált szöveget lefordítsam, az én időmből, energiámból ennyi és ilyen segítségre futja. Talán ha használnád az agyadat akkor megfordult volna a fejedben, hogy nekem is ugyanannyi meló lefordítani egy angol szöveget mint bárki másnak, mivel én is csak szótárral tudok fordítani. De gondolom ez fel sem merült benned!? Mellesleg nem csak a hangvételemet bíráltad, hanem utána már mindent :D Miért nem fordítom le az angolul bekopizott szöveget, miért nem értem meg, hogy aki nem tud angolul az nem tudja a keresőt sem használni, miért vagyok bunkó, etc, etc ...

    Igazad van, nem viselem el ha oktalanul megvádolnak, sárral dobálnak és igen, kiállok magamért. De ha jól emlékszem Te voltál az aki ezt játszmának fogta fel. Emelt fővel kussoljak és hagyjam hogy lebunkózz, mindenféle logikátlan következtetésekkel magyarázd meg a véleményedet? Ööööö, kösz de nem. Azt várod, hogy hagyjam abba, de közben Te sem teszed ezt. Elvársz olyat tőlem ( és ez már nem az első alkalom ) amit Te sem teszel meg? Milyen alapon? Érdekes módon amíg Téged ide nem fújt a szél nem volt ilyen flame áradat. Mindenki el tudta fogadni a kritikát ( én is amikor hülyeséget kérdeztem ) és a segítséget úgy ahogy kapta, nyavajgás nélkül.

    Nem mondom, hogy bunkó voltam ( de fel lehet fogni annak is, ilyen a stílusom ), mert akinek válaszoltam nem kérte rajtam számon a hangvételt, csak Te gondoltad, hogy valamiféle önjelölt exterminátorként nekem esel.

    Te meg intelligens és logikus :D De főleg egyszerű ...

    Isten őrizzen a találkozástól. Mindkettőnket.

    u.i: már megint elfelejtetted OFF-ra tenni a hsz-edet ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák