Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    Üdv újra.

    Volt még pici vajúdás, böngészés, aztán a Black Friday környékén a német MM lökött még egyet az áron lefelé, így végül az Inspiron 13 7373 lett a kiválasztott, (i7-8550U 8Mb Cache, 16Gb Ram, 256 GB SSD, UHD 620 konfiggal).

    Elégedett vagyok nagyon a géppel, kompakt, a tömege hajszállal talán a "könnyed" felett van (~1,6Kg), de egy kézzel kinyitva is tartható, inkább a Macbook Air ~1,25Kg-jához hasonlítva érezni pusztán a többletet.

    Sebessége számomra kifogástalan, a boot is villámgyors, SSD-vel persze nem meglepö, az oldala betöltése is pikk-pakk megy. Az IPS kijelzö képe tetszik, a hangtól nagy dolgokat persze nem várok, videónézésre böven jó.

    Elején kicsit megtréfált, az alap BIOS-szal úgy merült, mint egy betonkocka, 3-4 órát sikerült kihozni belöle "energiatakarékos" módban, neten keresve ez többeknél volt gond, kapott egy BIOS frissítést, egyelöre tesztelem, de az utóbbi ciklusokban már 7-8 óra környékét tud a frissítés után.

    Ami kérdésem van, hogy a gyárilag specifikált 38Wh-s akksit a rendszerteszt inkább 33Wh-snak írja teljes töltöttségen, ez csak szerintem nagy eltérés vagy ez normálisnak mondható szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák