Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vscotina

    aktív tag

    válasz emill #6141 üzenetére

    Szervusz!

    Köszönjük, a sok építő segítséget, de a kézikönyv lehet, hogy segített volna, hogy mit ne csináljak meg a gépen. :( :( :((( :(((
    Tehát rejtett partíció letörlése, media direct csak az oprendszer előtt megy fel a gépre, mert saját magának formáz partíciót, mire való az express card slot, a hsdpa modem SIM kártya nyílása hol van??? A Biosban hol kell beállítani, hogy Pen drive-ról is tudjon bootolni a gép, melyik beállítás mit jelent. Szóval kérdezhetek még néhány hasonló nyalánkságot, melyet a kézikönyv hiánya, illetve hiányos angol tudásom okozott. Háromszor sikerült teljesen kiakasztani a gépet, mindhárom alkalommal nulláról kellett indulnom, és csak a saját káromon tanultam. Elveszett egy heti levelezésem a media direct miatt, stb......

    Ja és még valami eszembe jutott, a forgalmazó a Dellre mutogat, a nagykereskedő pedig a forgalmazóra, nem akarok neveket írni, bár megérdemelnék.

    Erről egy tegnapi történetem is van, tegnap vettem egy billentyűzetet, melyhez driver és kezelőprogramot tartalmazó CD járt volna, a forgalmazónak fogalma nem volt róla, hogy egyik doboza sem tartalmazza ezt a CD-t. Drivert leszedtem a gyártó honlapjáról, de a kezelő szoftvert sehol nem találtam meg. Visszaballagtam a boltba, és elmondtam nekik a problémát, és a szemük kikerekedett. Szóval ennyit a forgalmazó és a külföldről beszerző cégek hozzáértéséről. A billentyűzetet is ott hagytam nekik.

    Lényeg, hogy szuper a gép, de azért a magyarországi képviselet is megéri a pénzét. Miért van az, hogy minden más cég rendes magyar nyelvű támogatást ad a gépeihez?????(Toshiba, IBM) Kb. 2 hónapja vagyok a gép tulajdonosa, de szerver hiba miatt azóta nem tudom, sem magam, sem a gépet regisztrálni az oldalon.

    Tehát továbbra is várjuk, (LadyM) bármi fellelhetőség, vagy lelkes amatőr segítségét egy kis kezelési útmutató ügyében!
    üdv. vscotina

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G

Új hozzászólás Aktív témák