Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daneeka

    senior tag

    Na a garimat úgy néz ki eltoltam a bill. elcseszésével, úgyhogy saját kézbe kell vennem az ügyet.

    3 dolgot kéne vennem:

    -bill
    -hdd
    -bizbasz (később)

    Bill:
    Billentyűzetet találtam ebayen, persze angol, ezek dzsunka cuccok vagy ugyan azok amiket gyárilag is beletesznek? Ha gyárilag nem háttérvilágított volt de létezik a gépemhez háttérvilágított bill akkor tehetek bele háttérvilágítottat?

    HDD:
    Gyárilag WD Caviar Blue volt benne, ehhez nem ragaszkodok annyira ezek után, hogy egy év alatt bekrepált. Mit érdemes bele venni?

    Bizbasz: Az előző postban említettem azt a két kis műanyag cuccot amit eltörtem, ezek standard elektronikai csatlakozók? (ez lenne a normális amúgy (ez esetben nagyjából 2 forintért be tudnám szerezni pl. a hqvideo-ban vagy lomexben) de ezek egyrészt olyan trék voltak, hogy ilyenek nem maradhatnak fönt egy normális piacon másrészt nem tudom milyen gaztettekre képesek a noti gyártók)
    Mivel nem tudom mi a nevük pontosan ezért lefotóztam a helyüket, a szalagkábelt rögzítették a foglalatba, fekete darabkák voltak, normál esetben a fehér műanyag foglalat és a szalagkábel találkozásánál vannak:


    (ez így nem marad meg az eltört fekete rögzítő cuccok nélkül)

    Nélkülük nem maradnak a szalagkábeleim a helyükön (a nyákra nyomott szöveg szerint az egyik a tapipadé a másik a bekapcsológombé)
    Tudok ilyet szerezni vagy öntsek valami ragacsot a cuccra amíg még a helyén van azt jólvan?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák