Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    válasz formasu #10307 üzenetére

    Oké, az éppen most rendelek miatt nem volt világos, a szempontjaiddal tisztában vagyok.

    Na, a kuponos izé, az úgy működik, hogy bizonyos helyeken - újság, ahol reklámozni érdemes - elhelyeznek egyet-egyet.

    Pl. itt (ez neked most pont nem jó, de ezt ismerem én). Amit éppen ki akarnak szórni, arra meghatározzák, hogy x költés felett kapsz y% kedvezményt, x+z felett meg y+w%-ot és így tovább. Az akciók gyakran változnak, érdemes gyakran megnézni.

    20-30% körüli megtakarítást lehet az eredeti árhoz képest elérni, típusnév+ország+coupon-ra keresve találhatsz.

    Onnantól egyszerű a dolog, mert a kupon tulajdonképpen egy link, ami az adott akciós gép termékoldalára vezet, ahol testreszabhatod a konfigodat - a T7500 meg angolul is T7500 ;-), de az egésznek akkor van igazán értelme, ha valami ismerősnek szállítják le kint, és ő küldi/hozza, vagy te jársz éppen arra, mert különben nem tudod kiküszöbölni a kiskereskedő árrését.

    Utóbbi helyett, ha a hazaszállítást te oldod meg - akkor te dolgozol. Egyéb esetekben ezért kénytelen vagy fizetni. És akkor jön, hogy megéri-e. Hát akkor már attól függ, hogy mennyire "jófej" a kisker..

    Ha valahol tudod, hogy van ismerősöd és tudod, hogy onnan tudnál beszerezni, akkor keress valakit aki segít az angol/német-ben és nézzétek meg a konkrét lehetőségeket, 2 óra alatt kb. meglátjátok, mi a helyzet.

    No, eldugultam - és egy kalappal.

    ps. Általános leírás a kuponok használatáról - angolul, de képekkel

    [ Szerkesztve ]

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák