- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz #33253120 #79951 üzenetére
Nem tudom, mondom, Romaniaban volt netem mindenféle piszka nélkül, Pozsonyban vegignyomkodtam mindent, de akkor sem. Benzinkutak meg kavezok kornyeken dekkoltam h legyen netem, es talalok free wifit
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz csapee #79953 üzenetére
Nem számít h mennyibe kerül, csak legyen net
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Bjørgersson
félisten
Nincs véletlenül valakinek egy felesleges Intel LGA1155-ös processzorhűtője, sörért, energiaitalért, csokiért cserébe?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Eladó Xiaomi Redmi Note 2 telefon, érdeklődni privátban!
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #79890 üzenetére
Lenovo A536 eladó, érdeklődni püben
Valaki vihetné
-
Thermaltake
tag
Hy!
Hol lehet ilyet kapni Debrecenben?
Régi Hi-Fi fejhallgatót szeretnék használni a pc-hez, De ha jól tudom, 6,3mm-es dugó van rajta....ehhez kéne egy átalakítót szerezni. -
XtremLor
őstag
válasz Thermaltake #79959 üzenetére
Kossuth utca elektronikai bolt, Szent Annaiban is van, de tesco, MM-et se zarom ki.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
törölt tag
válasz Zola007 #79930 üzenetére
Még szerencse, mert nincs is szükség a sok sallangra.
XtremLor: Ha hangtechnika, akkor inkább a Cegléd utcán a ProMusic. Lehet drágább, mint mondjuk a Hobby Elektronika, de ott biztosan normális alapanyagokból dolgoznak. A Hobbyban sikerült már félelmetesen trágya minőségű csatlakozókat vennem, gondolom abból építenek homemade kábeleket is.
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #79961 üzenetére
Kollégának írt véleményed osztom, irtó gagyi cuccaik vannak és még némelyik durván drága is.
__________________Apropó
Megvettem a 2db 3,5 jack dugót egyébként, ki is mondta hogy meg tudná nekem baráti áron csinálni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
morix
csendes tag
válasz Zola007 #79937 üzenetére
Ha tudsz valami átverést, szívesen meghallgatom - de tényleg - hogy okuljunk belőle!
Egyébként semmi törvénytelen nincs benne és (szerintem) semmivel sem rizikósabb mint egy adásvétel itt a PH-n.@hcs57 Azt ugye tudod, hogy semmi sincs ingyen...
@GIJoe Tévedsz: 1. Nem megoldható másképpen. 2. Ha van hitelkártyád és ésszel használod semmilyen hátránnyal nem jár. (Sőt) 3. Szerintem sokan vagyunk akik bevállalnánk egy mondjuk 10eFt-os fix hitelkártya költséget ha az 1millának csak a tizedével is olcsóbban kapnánk meg azt az autót... Te nem???
@T_chris Te frissebb vagy mint én (1282nap/1815nap)...
Amúgy igazad van, nem ismerjük egymást, miért segítenél (amit ugye azért nem ingyen kértem). De nem mindenki ilyen és egy személyes találkozás is sokat jelenthet. De ez már egy más történet.No mindegy, részemről csak egy kérdés volt. Mondjuk úgy, hogy egy üzlettársat kerestem, sikertelenül.
-
GIJoe
addikt
Te tévedsz, én pl most szeretnék hitelt felvenni, és a minősítésnél sokkal rosszabb besorolásom lenne. De ha leírnád végre mit akarsz venni, még a végén kapnál is tippet a sok okoskodás helyett... Meg érted ha ilyen okos vagy akkor, miért nem oldod meg magad a kis kedvezményed. El vagy tájolva, szerencse hogy nem túl öreg, gondolom te is felvetted volna a deviza hitelt...
[ Szerkesztve ]
-
morix
csendes tag
Kedves GIJoe!
Nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat váltok ki belőled. Sajnálom!
Én nem személyeskedtem, nem írtam rólad véleményt (szerintem egy rossz szót sem), mivel nem ismerjük egymást (nem tudom a koromat honnan tudod ) - elvárnám, hogy ezt te se tedd. Én nem haragszom, de ezzel magadat minősíted.
Hidd el tippekre nincs szükségem.
Sok sikert a hitelfelvételhez! -
Borosz
őstag
Keresek Nvidia PCIe VGA-t. Alapkivitel megfelel. Nem kell gémer kártya.
-
Zola007
veterán
Van valakinek varrógépe, ami viszi az erős, vastag anyagot (mint gurtni, neoprén) is?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_seth_
veterán
Eladó:
Hama Rexton 170 Dslr fotós táska
Asus X552C 15,6" LED i3 8GB DDR3 750GB nvidia 710m
Hyundai 19" LCD Pivot monitorIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
gps76
őstag
Tud valaki oroszul itt?Amik ide vannak írva számok kellenének,de próbáltam kiszótárazni viszont vannak benne "potya" betűk is,szótárban nem lehet megtalálni,csak ha valaki ránéz és látja mi is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Vevő leszek novemberi DKV bérletre!
Priviben keress!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
_seth_
veterán
Jár valaki mostanában Budapesten a VIII. kerületben?
Boltból kellene elhozni egy apró 2e forintos alkatrésztIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
gergom91
tag
Érdekel valakit Op3nDott telefonhoz érintő panel? Mint kiderült az én készülékemnek a kijelzője is sérült, azzal együtt már 15 körül van az ára, ennyit már nem adok érte, viszont magát a panelt így nem tudom használni. 6400 Ft volt a panel, 5-ért odaadom csak vigye valaki( járt hozzá 2 csavarhúzó, ragasztó és egy kijelzővédő fólia), illetve 2000-ért ha valakinek kell egy nagyjából 2 hetet használt akkumulátor.
Érdeklődni privátban. -
pohár
félisten
az isten áldja meg ezeket is, hogy nem bírnak várni a novemberi fizuig, ilyenkor kell akciózni az S6-ot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
Meg is őrültem volna, ha ott van a -20% Logitech kód...
Kiprobalas utan, megrendeltem magamnak is A szomszedok öröméreMajd veszel karacsonykor S6-ot, akkor is szarják az akciokat mindenfelé.
-
vlevi
nagyúr
Ez szöveg, vagy kép? A szöveget a google forditoval egész tűrhetően lehet forsítani, angol, ne3!et,stb nyelvre. Magyar már necces, de talán érthető, ha valaki nagyon meg akarja érteni.
Ja,, elfelejtettem, telefonos google fordito elvileg képet is tud forditani, deajnos a kézzel írt szöveget nem tudja értwlmezni[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #79987 üzenetére
hát lehet, hogy tényleg az lesz majd... kiderül, hogy a Joy-napokon, vagy Black Friday-en lesz-e ilyen akciójuk, ha nem, akkor reménykedek a karácsonyi akcióban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolko74
tag
Sziasztok! Ha valaki képben van ebay reklamációval kapcsolatban kérem segítsen már.
Haver rendelt egy telefon kijelzőt az ebay-ről 16e. értékben ami szerencsésen megérkezett, csak nem működik... Megreklamálta a kínainál, aki azt mondja, hogy 100% tesztelt, és annak jónak kell lennie. Köszi! -
schulc99
aktív tag
Eladó!
-kerti hinta és kerti csúszda. 10 000 Ft / db. Egyben a kettő 15 000 Ft. [link]
-fehér tv állvány 12 000 Ft [link]
-elliptikus tréner 18 000 Ft [link]Privátban keres ha érdekelne valami.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #79996 üzenetére
wow, én még 2 éve tudtam szerezni nonK 3770-et (vadi újat) 60-ért, ezek alapján még mindig el tudnám adni árában
-
Vjankovics82
senior tag
Eladó! Acer Aspire 5738G laptop eladó
-
kungzi
veterán
üdv
lakik valaki csúsztatott zsalus lakásban és felújította? Ha igen az írjon már rám priviben. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest