- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Borosz
őstag
válasz Zola007 #79196 üzenetére
Raid Contact hangyaírtó csalétek. Tutira bevált nekem. RAID 0,1,5,10
-
Borosz
őstag
Került hozzám egy régi TEVA-s noti amin Safeguard Easy 4.2 encryptelte a hdd-t. Kéri a jelszót, de a gazdája nem emlékszik már rá, de kellenének róla fájlok. Valaki tudna segíteni ebben? Egy RAW partíció látszik csak...
-
szasanyi
félisten
ELADÓ holmik (nyíregyházi átvétellel) talán valakit érdekelhet.
-
Zola007
veterán
válasz Borosz #79204 üzenetére
köszi, néztem tegnap a tescoban, de nem mertem megvenni
(#79202) lappy: fáraóhangya, mi más. Panellakásban nem nagyon jut más
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ősszel/télen szoktak valahol Debrecenben polarizált napszemüvegeket akciózni?
Csak horgászathoz használnám, tehát semmi flancos nem kell, ellenben legyen olcsó és tudja az UV400-atMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pohár
félisten
válasz Real Ghoost #79214 üzenetére
gyakorlatilag is, tegnap pont arra jártam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Pécsre való költözés miatt eladóak Hajdúszoboszlón az alábbi, kicsivel több, mint egy éves bútorok:Nappali szekrénysor
GardróbszekrényPH tagoknak 10% kedvezményt adunk az árakból!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Drughi
addikt
Huawei P8 lite okostelefon eladó
Dual sim, fehér / arany színű.
Vadonat új, bontatlan, kártyafüggetlen.
Ha jövő héten elviszed akkor 52.000Ft, Alkalmi vétel!
[link]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lenovo IdeaPad Z510
2015.12.22-ig gyári garanciával (el- és visszaszállítás)
Spec:
Intel Pentium 3550
4GB RAM, 1600mhz
128GB KINGSTON SSD
nVidia GT740 2GB-os grafikus kártya, játékra is szuper.
Portok: 2db USB 3.0, 1db USB 2.0, HDMI, VGA, Bluetooth, kártyaolvasó, DVD supermulti.
A gép valóban megkímélt, rendszeresen karbantartott, megbízható darab.
[link]
Ha jövő héten elviszed 70.000Ft, Alkalmi vétel!
Csere egyik esetben sem érdekel! -
Zola007
veterán
válasz Real Ghoost #79214 üzenetére
Tegnap voltam, de azokkal az árakkal még mindig ingerküszöb fölött járunk
neten 12-15 körül mennek a polaroid napszemüvegek. Náluk 30 és abból akcióznak.
De azért benézek megint, hátha lesz más is akcióbanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ha fontos a szemed, akkor nem bármelyik
azért az ebayesek között elég sok a gagyi, mind lencse, mind keret tekintetébenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz albert8 #79225 üzenetére
jó ötlet!
nem is jutott eszembe, pedig ilyen horgászós, túrázós cipőket, ruhákat, gumicsimmát a Hanzában szoktam venniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz 7Sony7 #79228 üzenetére
Vettem ilye*t 3M-re szitázva pár éve, nem polarizált, de jó cucc. Ez a fuel tank keret ölhetetlen. Csak azért nincs meg a mai napig, mert kolléga hozott ajándékba Avanglion tokot ami olyat tudott, hogy két hónap után kiesett belőle a szemüveg...
*Az enyém aranyra volt fújva.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #05304832 #79231 üzenetére
Hoya lencsékkel a Fórumban (és Batthyány-n) lévő Papp Optika foglalkozik, ha jól rémlik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Borosz
őstag
válasz #65675776 #79220 üzenetére
Persz, nyilván. Én meg vagyok olyan marha, hogy a törvényeket és a PH! szabályzatot ignorálva itt kérek segítséget hisz itt mindenki így ismer.
A magyarázat: egy ismerősöm gyesre ment a TEVA-tól 5 évvel ezelőtt. Megkapta az akkori gépét, hogy használja otthon. Telt-múlt az idő és ő vett egy gyorsabb gépet. A régi HP M530-ast, amit kapott pedig a szekrénybe tette. Most, hogy interjúra készül, szüksége lenne a régi céges gépén lévő pár exceltáblára, de nem emlékszik a Safeguard Easy v4.2 jelszóra. Gazdaságis volt és volt pár csilli-villi sheet, ami most jól jönne neki az interjúra való készülésben. A régi munkahelyéről már nem tud segítséget kérni, mert akit keresni tudott ezügyben már nincs ott és nem tudja elérni - nem firtatom, miért nem.
A történet pedig igaz.
-
Zola007
veterán
még mindig nem jó a link, nem tudom mire gondolsz pontosan
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tsyl
aktív tag
Debrecenben tud valaki ajánlani kisgép szervizt?
Egy Bosch dekopir fűrészt szeretnék megjavítatni.[ Szerkesztve ]
18 éve a PH-n....
-
tahepa
senior tag
-
tsyl
aktív tag
válasz #33253120 #79238 üzenetére
A fűrészlap megvezető két kis görgő szegecse eltört. Azaz nem is igazán szegecs ez, hanem valamiféle hajított acél lemezke. Valamint gond van a gyorsbefogató "tokmánnyal" is, nagyon nehezen működik. Szóval igazán csak mechanikus baja van.
[ Szerkesztve ]
18 éve a PH-n....
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Eladó Olympus E-PL5 Fényképezőgép. Jár hozzá 2db obi is: 14-42 és egy 40-150mm-es.
2 év garancia, Dobozával, tartozékokkal.95e Ft.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
tabyster
csendes tag
Keresek megvételre M.2 Micro SSD-t 120 vagy 128GB méretben Debrecenben akinek van PÜ-ben keressen HD sentinellel együtt.
Köszönöm.
-
Zola007
veterán
Ha van itt a közelmúltban végzett gyakorló programozó, írjon rám legyen szíves, lenne pár kérdésem az alapokkal kapcsolatban.
Illetve várok ajánlást olyan könyvre/szakirodalomra, amiből autodidakta módon lehet tanulni. A szakmám a biológia, de most úgy néz ki szükség lesz a programozásra, R, python, SQL stbMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
saril
senior tag
Hello
Létezik olyan tároló, média tár amire lementhetem a fényképeimet és olcsó? 20.000 HuF a keret
tehát beteszem az sd-t és automatikusan lement róla mindent ?
vagy erre milyen jó megoldás létezik?vehetnék nagy 32-64gb-os sd-t de nekem az a lényeg hogy több helyen meg legyen, és azonnal tudjam menteni bárhol vagyok!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest