Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz patex1983 #157751 üzenetére

    Tudatos döntés, ezért nyomatják az automatákat és próbálják a futárokat "rugalmasabbá" tenni.
    Ugyanaz a történet mint az önkiszolgáló kassza vs. normál pénztárossal üzemelő kassza között.
    Gondolom ez a bolt sem az övék hanem bérlik, és ugye ott dolgoznak egy időben 2-3-an tehát tuti vagy 6-an legalább, van még a bérleti díjon felül rezsi, ezt mind szeretnék felszámolni.
    Tehát ahogy írtam az elején ez tudatos döntés.

    Azoknál a boltoknál ahol esetleg még maradt a személyes ingyenes átvétel ott a hasonló üzleti modellel bíróknál is ki fog kopni ez előbb utóbb ahol nem az jellemzőn olyan "webáruház" aminek EGYETLEN fizikai boltja van ami jellemzően a központjuk is tehát azt vélhetőleg megtartják (mondjuk akár az is lehetséges hogy ott a hátsó helyiségekben van a "back office" tehát ott is kezeli a weboldalt a megrendeléseket)
    Sőt sok ilyen bolt végez kisebb cégeknek IT munkát vagy akár némi szervizes melót is vállalnak stb. tehát náluk a fizikai bolt mint ilyen fenntartása nem jelent extra költséget.

    A legnagyobb baj, hogy lassan már lehetetlen bármit MEGFOGNI, MEGSZAGOLNI, stb. semmit sem lehet megnézni, kipróbálni stb.
    Pedig vannak olyan dolgok ahol ez fontos lenne pl. egy PC egér vag PC billentyűzet vagy hasonló eszköz. Na de elég a kesergésből, ahogy Morpheus mondta a Mátrix-ban: "Üdvözöllek a való világban" (ha jól emlékszem, láttam már vagy egy tucatszor legalább de már a legutolsó is régen volt)

Új hozzászólás Aktív témák