Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hentes555

    senior tag

    Köszönöm a gyors válaszokat!

    Valószínű abba az irányba kellene elmenni amúgy, amit Ti írtatok, azzal hátha megszűntethető a kiváltó ok, nem csak a fájdalom.
    Az állandó felügyelet szerencsére megvan, barátnőm szüleivel lakik. Enni nagyjából annyit eszik, mint régebben, de inni sajnos keveset szokott, napi 2-3 pohár víz maximum. Emiatt rosszul is lett a nyáron, elvesztette az eszméletét, lement a vérnyomása, én hívtam hozzá mentőt és beszéltem a diszpécserrel amég megérkeztek.
    Bevitték megvizsgálni, aztán mondták, hogy az eredményei a korához képest jók, de kiszáradást jeleit fedezték fel. Ők is mondták és mi is mondjuk neki folyamatosan, hogy igyon amennyit csak bír, nem igazán hallgat ránk sajnos..
    Pedig így belegondolva lehet ennek is ez állhat a hátterében.
    Szerintem megpróbálunk egyrészt valami komplexebb vitaminkészítményt vagy magnéziumot adni neki illetve még azon gondolkodom most, hogy venni kellene valami sportitalt, ami ilyen színes-szagos-finom, hátha azt szívesebben meginná, plusz azt mondani neki, hogy az orvos azt mondta ebből kell legalább napi egy üveggel meginni, az segíteni fog..

    "Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

Új hozzászólás Aktív témák