Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Peti78 #130405 üzenetére

    "sok gyökér emberrel nem akar foglalkozni" ez is igaz, mert nem csak az a gond, hogy nem ért hozzá - amit írtam korábban - hanem, hogy egyszerűen neki drága az ideje (vagy az egészsége, hogy kiidegelje magát a sok hülyén) és ezért bízza ingatlanosra. SZükség van rájuk de te is írtam, hogy sokan bepróbálkoznak ezen a piacon és ők azok akik a szakma renoméját lerontják.

    Azt is írtam, nem mindegyik ingatlanos ilyen, gondolom sokszor a kegyetlen verseny is átformálja őket.

    Néztem anno valamelyik reality csatornán a "Házvadászok" (talán ez a címe) ahol a film kedvéért - az igények és az anyagi lehetőségek leírása után - jellemezően 3 ingatlant mutattak végig és abból lett az egyik kiválasztva és később mutatták ezt az ingatlant már lakottan - esetleg kicsit felújítva bebútorozva - és újabb riport a tulajjal, bérlővel, hogy mennyire lettek vele elégedettek.
    Ez a sorozat is rávilágít, hogy van igény ingatlanosra.

    Személyesen egyet ismerek - a negédes stílusa nem jött be - de ismeretségi körömben volt pár tapasztalat és azt figyeltem meg, hogy a kispénzűeknek nincs jó tapasztalatuk róluk.

    Ha kőgazdag lennék akkor én sem magam vadásznám a több százmilliós leendő ingatlanomat hanem ingatlanost keresnék.

    De ezt autóban is hasonlóan látom. Vajna Tímea a Lambóját feltette a Facebook-ra, szerintem 60-80 millás autót nem így kell eladni. Egy ilyen autónál is lehet inkább megbíznék egy profi céget - persze az ismeretségi körömben dobnék pár üzenetet hátha kell valakinek - de ezt leszámítva nem valami aprón hirdetném.

Új hozzászólás Aktív témák