Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ratrak

    csendes tag

    Nekem egy (ma már) régi GTX770-em van, ami számomra (majdnem) mindenre elég még ma is (képes vagyok kompromisszumot kötni, van feleségem ;] )
    Az elszállt HW árak és az öregecske platformom miatt (Ivy 3770, 16Gb DDR3) amúgy is kb. mindent is cserélnem kéne egy normálisabb váltáshoz, annyit meg nem ér az egész. Szóval én jóeséllyel PS4-re fogom megvenni (főleg, mivel ingyenes lesz maga az update PS5-re)
    Amúgy a PS4-exkluzív AAA címek ütősen néznek ki, itt csak attól félek, hogy ez nem az lesz, és a multiplatform cuccok már korántsem olyan királyok sajnos többnyire. De ha úgy fog kinézni, mint az Uncharted 4 vagy a GOW, nekem az már bőven elég, ha meg úgy, mint a TLOU part2, az külön bónusz - a lényeg úgyis a játékélmény, nem az, hogy mennyire szépek az állóképek amiket a játékból lőni lehet. Számomra legalábbis - és hozzátéve, hogy a Földön maradva, tehát nyilván, ha valaki megdob pár millióval, hogy ebből csak gépet fejleszthetsz öcsém, de azt hajrá, akkor nagyduzzogva én is feltúrok mindent maxra.. :P de ha ezt a pénzt már nekem kell megkeresni és félretenni, akkor már meh, jó lesz az FHD-n, PS4-en is... ;)

    if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

Új hozzászólás Aktív témák