Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vati

    senior tag

    válasz popey37 #5292 üzenetére

    Sziasztok,
    Mindenkinek köszi a választ! Azt hiszem, a mélyég-témát érdemesebb elengednem, ahhoz tényleg újjá kéne születnem, a rossz észlelőhely még a legkisebb gond.

    Majd copy-pastelek sokat azoktól, akinek van jó egük és műszerparkjuk hozzá, és még meg is osztják az eredményt, nekem csak gyönyörködni kell benne... :R
    A konklúzió egyelőre az, hogy állványban, plusz GoTo-ban és az erősebb Makszutovok felé érdemes fejlődnöm. A 80-as jó lesz basic utazó távcsőnek, ha nem akarok sokat cipelni.

    Az OK, hogy az ablakból észlelés eleve rossz alapállás, de ez van, ezt kell szeretnem, csak azzal lehet segíteni rajta, ha normális koffereket, hordozókat sikerül beszereznem, ami enyhíti a kitelepülés kínjait. Részletkérdésnek tűnhet, de nálam alap, mivel az ízületeim sincsenek topon, az se mindegy, hogy mit kell cipelni, honnan, hova.
    De a 150/1800 talán még bevállalható, illetve kérdés, hogy érdemes-e megalkudnom 127/1500-al, vagy mégis a méret a lényeg?

    [ Szerkesztve ]

    Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."

Új hozzászólás Aktív témák