-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
TS-en vagytok fent? Hogy lehet oda bekerülni?
-
Mukorka
addikt
Már lvl 20 vagyok sajnálom ezt a gamet, rég játszottam ilyen pörgős játékkal, javíthatnának rajta még. Az orbitális lagg nem nagy dolog, de hogy a csalókat se lehessen bannolni... Meg az az AK dolog is vicces, kicsit visszavehetnének belőle de sztem pont azért lett erős hogy mindenki megvegye a dlc-t. Valamint elég sok szerver leáll valamitől, pályavàltáskor.
Szerintem ne hagyjátok abba a csaló miatt és a stat se egy fontos dolog.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
kexksz
addikt
Gyertek TF2zni inkább.
-
Stanchore
senior tag
válasz Armatura #7299 üzenetére
Én szerencsére nem látom ilyen borúsan a helyzetet, de ez lehet csak azért van, mert első multis játékom és mikor felmegyek, összejön egy jó társaság, örülök mint 6 évesen az első legómnak (így 30-on túl...)
A csíter dolog tényleg gáz, de pontosan ez a célja vele, hogy minél többen "felmondjunk", Próbáljunk inkább tenni ellene valamit, ne már, hogy ő nyerjen!
A ma este tényleg átlagon felüli volt, ennyi röhögést...
Origin / Steam: Stanchore
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Erdei88 #7302 üzenetére
Igen TS. Sajnos az eddig használt "hivatalos" szobát hanyagoljuk, mert volt-van aki abban leli örömét, h. bosszantson minket, közben állandó név cserékkel minden szavunk hallotta, mert ott csücsült az ostoba a szobában.
Most egy titkos helyen kommunikálunk, sajnos én ezt nem adhatom ki, ha majd olvassa az illetékes, ő segíthet.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
ETOM
addikt
válasz Ferko75HUN #7306 üzenetére
az igen
-
Chabe89
addikt
-
Armatura
tag
Akkor az illetékes legyen kedves dobjon meg egy privivel
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
Mrdevil
addikt
Tegnap este hál istennek, még ez a retardált majom arcú sem talált meg minket. Biztos apuci csaláson kapta, és pirosra püfölte a fenekét.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Erdei88
veterán
Valaki megadhatná pü-ben, igen csendes vagyok, nem bomlasztanám a közösséget
-
kexksz
addikt
Na, kiderült, hogy ki a tettes?
-
atis1224
tag
válasz Ferko75HUN #7301 üzenetére
Sziasztok ahogy olvasom a hozzá szólásokat ,valamint amit írtál Ferkó kedvet kaptam hogy,én is kifejtsem a véleményemet ,hát igen a tegnap este tényleg elég vicces volt jól kibasztam magammal re boot de tulajdonképpen annyira nem is izgat mert kárpótolt az hogy kibaszott jót röhögtünk rajta főleg Devil-el, jól kiröhögtem saját magamat is + moro is kemény volt ,sajnálattal olvastam ffodi írását bár egyszer sem játszottam vele, de sok mindenben igaza van, de a sok szarság ellenére én csak azt tudom mondani :örülök neki hogy,megismerkedtem veletek még ha csak fülesen keresztül szerintem jó kis csapat,mármint akik fent szoktak leni ts-en valamint akik általában esténként fent vannak a gamen , bízom benne hogy,ez a 2-3 hülye gyerek nem fogja más kedvét is elvenni a játék tol
hüvely mate 10 pro
-
Henryk
aktív tag
Nagyon zsírul ment a tegnapi / mahajnali game, rég volt már ilyen jó pörgős, lendületes, remélem leszünk ma is holnap reggelig, most az orbital lagot leszamitva semmi negativum nem volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Mrdevil
addikt
Ha,ha.
A kis majom fejű csíter takony, ma rába..... de rendesen. Jött OGC-re, de kapott első lendületből egy akkora banánt, hogy csak lesett ki az x22 csít progija mögül. Többször nem is próbálkozott. Szép munka, GG.
Gyere továbbra is várunk szeretettel, pondró.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
oriic
HÁZIGAZDA
De mekkora komoly volt már? Bejön hogy helló admin és már megy is votekick nekem.
Én meg írom hogy pápá, és már repült is. XD
Live-Die-Respawn
-
Mrdevil
addikt
Azért várjunk még ne kiabáljuk el, gondol egyet a kis csöves féreg, és megint jön molesztálni minket. De nem gond, várom szeretettel, a radar+aim csítjével együtt.
Szánalmas, komolyan mondom, beteg......-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Ferko75HUN
senior tag
Erdei88, hallottam már kolléga sikerült a TS kapcsolat, csak most kerültem gép elé.
Arma, ha minden igaz már te is tudod a tutit.
Atis, én is szomorúan olvastam ffodi írását, hatalmas arc, ezért reméljük BF3-ban találkozunk még vele. Van egy örökbecsű video ami egy keveset visszaad abból, hogy milyen mikor mérges. A vidi oric szemszögéből látható.
Corpus hangját már ismered, tehát a másik hang gazdája ffodi.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ffodi
veterán
válasz Ferko75HUN #7332 üzenetére
Jah, ez a video azért oda van rakva rendesen. Majd azért nem törlöm le a játékot, és elképzelhető, hogy néha-néha visszanézek, már csak a jó társaság miatt is.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Mukorka
addikt
Jó a videó
Ha gondoljátok én is mehetek ts-re holnap. Ha van rám igény akkor dobjatok meg az infokkal róla privátban.
Egyébként meg tudom változtatni a felhasználónevem crysisban? Valamiért anno az email címem eleje maradt meg, pipipulyka... kissé zavaró
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mrdevil
addikt
Azért ez döbbenet, néztétek a video melletti többi videot? Van ott minden, aimbot, wallhack, Emporio. Ebben a játékban már csak az nem csal, aki nem akar.
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Ferko75HUN
senior tag
Na végre valami jó hír!
De ne úgy, mint k4csa! Ő is mondta ,hogy jön, de csak 1-2x találkoztunk vele, mióta abbahagyta sajnos.Mukorka, ha minden igaz visszatér a hivatalos szoba 1-2 nap, majd beírjuk ide.
Szia devil, nem néztem, mert már játszunk, gyere te is!
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Finwe
őstag
Ezt a videót érdemes végig nézni: [link] különösen 4:35-től, az nagyon kemény amit a srác tol
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest