- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Úgy néz ki Thunder accjával is játszanak, de ne legyen igazunk. Csak nem igazán válaszol, ha kérdezzük.
Ez döbbenet......Tévedés, ő volt az valóban............
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
mimic1979
aktív tag
Próbáltam hívni néhányotokat az este, el kellett volna némi segítség! Volt egy madár! Nem volt egyszerű: amikor összefutottam vele 4-es szintű , de néhány kör alatt 12 -es lett, mivel hogy 34-3 statja is volt! Tudom messze vagyok a pro játékosok szintjétől de ezt akkor is furcsálom , hogy a 40+ szintűeket alázta
-
romero28
senior tag
srácok , melyik az a single küldi , ahol egy toronyház tetején kell kezdeni , és át kell jutni a szembelévő ház tetejére . a mélyben meg balra egy másik házon is ellenség , meg persze szemközt is . idegenek itt nincsenek . és le lehet ugrani a kezdő helyről egy szinttel lejjebb egy üveg peremre .
szeretném ezt a részt újratolni , de nem tudom hol keressem .
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Thx a mai játékot, egész jól ment. Se csíterezés, se krypton.
Live-Die-Respawn
-
Chabe89
addikt
Hát nem sűrűn találkozom ezzel a hibaüzenettel, de a minap nekem is ezt dobta ki mikor inviteltek. Utánna még az is kiderült, hogy moro fent van a friend listemen én meg nem az övén. Na ez is WTF?! utánna meg akartam megint keresni hogy felvegyem erre meg folyamatosan azt dobta, hogy nem találja...
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Na ez az Orbital lagg is valami csodálatos dolog! Ha megfigyelitek pályafüggő mert pl.: Skylineon, Wallstreeten nagyon tönkre tudja vágni a meccset viszont Sanctuary-n vagy City Hall-on van mikor komolyan meg se lehet érezni simán megy utána is normálisan.
Szerintem ezt is betudhajuk annak amit egy korábbi cikkben olvashattunk, hogy rengetek felesleges dolgot számoltat a játék amit valójában nem is látunk. Ha jobban optimizálták volna a pályákat szerintem ezt el lehetett volna kerülni. -
BandiHUN
veterán
Passz,de nekem szinte mindig ilyen jön,ha kivülről akarok csatlakozni.
Érdekes,ha egy gémben vagyunk,akkor viszont simán megy.
Mondjuk elég baromság,mert a játékban egy nyavajás üzit nem lehet ugye küldeni,és az invite is egyszer használatos,jártam jópárszor úgy,hogy egyszerűen nem tudtam becsatlakozni,mert vagy ez,vagy a server is full ment.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Finwe
őstag
Én elfogadom, hogy nem konzolport hanem egyszerre írták mind három platformra csak éppen magasról tettek az ebből (szerintem) triviálisan adódó utómunkálatokra. Nem hiszem el, hogy mondjuk néhány hét alatt ne lehetett volna kicsit specializálni pc-re, akkor nem lenne semmi gond.
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz izomhod #7083 üzenetére
Minden minimumon van játékban? Motion blur is?
Amúgy meg ha belépsz multiba és már a játékban vagy, nyomj egy konzolt(alapértelmezetten a 0 billentyű) és írd be ezt a kettőt:
r_ssao 0
majd enterutána pedig:
r_colorgrading 0
Így kapsz még plusz fps-eket.
De ahogy nézem adatlapodat, azzal a géppel sajnos nem sok plusz fps-t fogsz kapni még tuningolva sem.
Van amúgy tuning topic is mind a procidnak, mind a vga-dnak, egy próbát azért megérnek...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új játékossal bővült a lista:
peti429
Ha valakit felvesz, kérem fogadja el, hogy tudjon ő is velünk játszani.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erdei:
Felvettelek PH listára.
A lista mint mindig itt található:
Figyelem:
Ahol játszani szoktunk(random szerver mindig máshol) ránk szokott csatlakozni egy Cheaternoobie nevű játékos aki PH előtagot használ. Ő egy cheater, ha lehetséges azonnal kickeljétek a szerverről. Megpróbálja lejáratni a PH-s játékosokat.
szerk:
Aki ránkcsatlakozik a játékban, illetve velünk szeretne játszani, megkérném hogy a klán névbe írja be hogy PH, illetve amint bejött játszani köszönjünk nekünk magyarul, mert vannak olyanok is akik nem magyarok és használják a ph előtagot, illetve cheatelnek egyfolytában.
Amennyiben a blogban látott Crysis2.hu-s szerverre jöttök fel, onnan tudjuk bannolni a csítelő játékosokat.
Csalásmentes jó játékot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest