-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Az új béta NV driverrel nőtt a játék sebessége. Kinél kevésbé vagy egyáltalán nem, kinél "sokkal". Egy példa a Guru3D fórumáról:
"270.61 - 67 fps
275.27 - 78 fpsC2D E8500, GTX 560Ti, 4GB, Win 7 x64"
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Finwe
őstag
-
Armatura
tag
válasz Ferko75HUN #4788 üzenetére
Ferkó részemről semmi akadálya,sőt ha több a csere még nyugodtabb vagyok
A névválasztás jó lett..igazi mix csapattá avanzsáltunkPala:kipróbálom az x-et hátha nálam is jelentkezik efféle hiba.Amúgy lövésem sincs mitől lehet.
uiöszi,hogy megcsináltad a nevezést!
[ Szerkesztve ]
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
Ferko75HUN
senior tag
Akkor megnyugodtam srácok!
Ja a név, hirtelen jött, úgy voltam vele a cifet-cafattal nem vettek volna komolyan minket! (bár nekem tetszett.)
A két pálya ami a war-on lesz, ha még valaki esetleg nem tudná:
City Hall - Csapatharc
Wall Street - Crash Site
Pala, nálam egéren van az ütés, és tökéletesen bevált, kinek a pap...
Ja az meg hogy így még oldalazni is tudsz... , nem vagy te véletlen zongorista?[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár ki van írva, de ide is leírom hogy mindenki tegyen fel egy programot(Fraps,MSi afterburners stb... ) amivel a játék végén az eredménytáblát le tudja fotózni.
Sima prtsc gomb nem működik játék alatt.
Live-Die-Respawn
-
Armatura
tag
válasz Ferko75HUN #4804 üzenetére
Most olvastam én is.Akkor lehet célirányosan gyakorolni már.
Oric:xfire is jó ugye?Az is csinál képet
[ Szerkesztve ]
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
oriic
HÁZIGAZDA
A meccsek eredményeit a blogban is ki fogom majd tenni, fényképekkel együtt. Lehet majd örülni, sírni.
Live-Die-Respawn
-
jokeman
aktív tag
Üdv uraim!
Hazajöttem....
Elsődleges a gépfejlesztés és majd utána jövök vissza gamelni.
Van esetleg valaki köztetek aki frankón ért a hardverekhez?PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jokeman #4811 üzenetére
Kérdés hogy mennyi lenne rá a keret? Én mindenképp sandy bridge-t tennék össze a helyedben. De ez itt már off, van egy ilyen topic:
http://prohardver.hu/tema/milyen_asztali_gepet_vegyek_olvasd_el_az_elso_hsz/hsz_1-200.html
Live-Die-Respawn
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Armatura #4806 üzenetére
Arma, leszel ma később ? Végzett az elmű időben? Vagy máshonnan írsz?
oric, majd kérlek javítsd a Nanocup oldaladon a nevem, mert nem C2-est írtad be, hanem a TS-en használtat!
Én nem próbáltam, de nem is fogom a tapasztalataid után.
Wow, sebességedet csak a villámhoz lehet hasonlítani![ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pala
veterán
válasz Ferko75HUN #4804 üzenetére
Zongorista ugyan nem, de masszívan rubikkockáztam éveken keresztül kb. ilyen sebességgel, és emiatt lehet, hogy kicsit eldeformálódtak az ujjízületeim.
De megfontolandó a te konfigod is!
-
Armatura
tag
válasz Ferko75HUN #4815 üzenetére
Végeztek végre valahára Ferkó
Leszek..bár..hát nem tudom.Mostanában egyre több gondom van a géppel.
Gondol egyet és leáll.Resettel nem indul újra,csak pörög,pörög,de semmit se csinál.
Már kipróbáltam néhány hardwer monitor progit,de hasztalan.A hőméréklet jó,proci kihasználtság 30-50% az is jó.
Lehet beadom szervízbe,de mivel időszakos probléma azt se tudom mit tudnak vele kezdeni.
Na meg honnan induljanak el?
áh...Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
a vantól nem kell félni
oric: majd küldj privit ha itt az idő...mostanában jön,megy a zseton nem tudom követni ki mikor,kinek mennyit főleg így a buzi bringám óta...legatyásodtam
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jokeman
aktív tag
Írni fogok Pala privit, meg Laraxiornak is menni fog
De majd csak holnap lesz rá időm.........PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
Laraxior
titán
válasz jokeman #4825 üzenetére
viszel valamit? csak gyorsan,mert már éhezem
oric: tudom fater,nem izgulok
-
Armatura
tag
Táp elvileg nem lehet,mert az első órai használat után egyből beadta a kulcsot
Az egy 500w- volt ez egy 550-es
Paraméterek:
táp: 550 w HKC USP 5550
Vid Kari:Gigabyte 6870 1gb
Alaplap:Gigabyte:880GM-D2H
Memingston 4gb 1333 Mhz CL9
Proc:QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHzPéter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
oriic
HÁZIGAZDA
HKC????? Jesszus...
100% hogy táp lesz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Pala
veterán
válasz Armatura #4829 üzenetére
Huh, te....azt a tápot, sőt, egyáltalán ezt a három betűt így egymás mellett, hogy HKC, kerüld el jó messzire a jövőben!
Helyette javasolnék pl. egy Chieftec CTG-450-et, oda-vissza veri a fenti förmedvényt, valamint a gépedet is biztonságban tudhatod. Esetleg Chicony Hipro, FSP-APN, árban semmivel sem drágábbak, de legalább nyugodtan alhatsz mellettük.
[ Szerkesztve ]
-
Armatura
tag
köszi a gyors választ
Nos ezt a tápot csereként adták.És hát..nem vagyok túl jártas ezen a téren.
Remélem csere bere némi ráfizetéssel tudok majd egy jó minőségűt szerezni.
Mivel garis még, teszek egy próbát.Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
Laraxior
titán
only Corsair
-
Pala
veterán
Van még egy jópár sajnos, aminek érdemes örökre megjegyezni a nevét, és nem a dicsőséglistán.
FSP az korrekt. Persze ha Armatura kolléga kicsit több pénzt szeretne rááldozni, akkor már esetleg az Aurum is belefér.
Ha meg maximumra törekszünk, akkor szvsz Enermax és Seasonic kettősön kívül más szóba sem jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Armatura
tag
Közben feldúrtam a papírjaimat,hogy mit vettem bele eredetileg.
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OE
Az volt az ami 2 óra után beadta a kulcsot és adták helyébe ezt.
Szánni szánnék én rá,mert a minőséget és a megbízhatóságot pártolom.De erre a hónapra már nem jut rávaló.
Azért így hogy felhívtátok a figyelmemet,rá kellett döbbenjek engem itt kérem elég csúnyán átvertek.Ez annó (4 hónapja)13.000-volt míg az a hulladék csere ahogy nézem 6000-ért már kapható.Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
oriic
HÁZIGAZDA
DLC-t megveszi valaki?
Live-Die-Respawn
-
Armatura
tag
Na nem offolom tovább a topikot
Egyébként nálam ez ilyen .Annó mikor megvettem a friss ropogós 8800 gt-t 5 percig tudtam használni.Gyári hibás..naná
Számtalan ilyen estem volt..úgy látszik vonzom az 1000-ből 1-etPéter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elérhető a DLC a játékon belüli store menüpontban...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ferko75HUN #4845 üzenetére
Sajnos anyagilag most nem úgy állok hogy megvegyem.
Live-Die-Respawn
-
Henryk
aktív tag
válasz Armatura #4843 üzenetére
Tápos témához:
Volt már kodegányom, Chieftec-em(instant garivesztéssel kezdtem mert nem bírtam a hangját, és kidobtam a gyári ventit. APC miatt kellet leváltani, tesómnál szolgál azóta), utána FSP, de az fél év után ciripelt, meg sípolt, gyorsan eladtam, majd vettem egy Enermaxot, gép fogyasztása esett kb 40W-ot az előzőhöz képest, és a gyári venti 500-as rpm körül megy, APC-vel is haverok, minden tuti
Nem volt kérdés milyen tápot vegyek a szerverembe ezek után, ott még fontosabb volt a hang, és fogyasztás, igaz a konfig árának nagy része a tápra ment, viszont nyugodtan tudok aludni mellette, nagy géppel is volt már hogy véletlen nem kapcsoltam ki, reggel meg nyomnám be és nézem hogy már világít..(vízhűtés meg SSD kombó hátrányai.. )Asztaliban Modu 525 van, most kb 30 körül kapni.
Szerverben meg egy Pro 425, az már 20 körül is van, simán elvinné a konfigodat ez is, nekem kb karácsony óta megy 24/7-ben, egyszer pihent talán egy 10 percet mikor kifulladt alóla az APC egy fél órás áramszünetben.
Ha ennél is olcsóbb kell 10-15 fele már vannak használható Chieftec-ek(#4842) orichalcos:
Asszem ezek után amit műveltek az a minimum hogy ingyen adják ki a DLC-t, ha lesz "free" verzió lehet feltesszük, de inkább megvárom a custom mapokat, egy Mesa többet érne..[ Szerkesztve ]
-
Armatura
tag
Én azt hiszem marad a virágbolti.Egyrészt mert most nem telik rá,másrészt azt hiszem az lenne a minimum,hogy az első dlc-t "ajándékba" adják a sok (sokk) hiba miatt.
-
Armatura
tag
Köszönöm a segítséget(segítségeteket).
Oric az a fórum bevitt a sűrűbe rendesen Nemigen lesz most 20 felesleges ezresem még ha értékegyeztetéssel ki is tudom cseréltetni,így marad a 10-15-ös kategória.
Ez szimpinek tűntHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOXPéter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest