Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • South Velen

    addikt

    válasz Árpi001 #4804 üzenetére

    Ma is így gondolom, nincs mögöttes valós értékük. Amit "behozott" a btc, a blockchain, annak van értelme, de ettől még magát a BTC-t és igazából minden más jelenlegi kriptót értéktelennek tartok. Továbbra sem látom, mi adhatna nekik értéket azon kívül ami jelenleg a magas árát okozza, ami nem más mint az emberek nyereségvágyából adódó kereslet.
    De nyilván számítok ilyen reakciókra, mivel nektek az az érdeketek, hogy semmi ilyen infó ne terjedjen el a világban, mert kevesebb ember fog bele fektetni, azaz a jelenlegi hodl-olt értéketek nem fog növekedni, szóval teljesen megértem, hogy trollnak bélyegeztek, ettől függetlenül úgy érzem, az igazság sokkal közelebb van hozzám, mint ahhoz, hogy a btc jelenlegi 8000 usd körüli értéke indokolt, sőt még to the moon, stb.

    A legtöbb kriptókba fektető ráadásul csak olyan bullshitekre alapozva fektet bele, hogy pl. "limitált a mennyisége, így csak nőhet az értéke", vagy hogy "a valódi pénzek mögött álló gazdaság semmit sem ér" stb. Vagy ha ezeken túllép, és tudja hogy faszságok, akkor meg csak azért, mert arra számít, hogy lesznek olyanok, akik ezeket elhiszik és emiatt nőni fog az értéke. Tudom, ez is általánosítás, de szvsz a coinerek 95%-a ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák