Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Slystyle

    őstag

    válasz mijos #9822 üzenetére

    Jó tanács, gyorsulást win-ben és az egér szoftverében is kapcsold ki. Nem fogsz megszokni egy értéket így és mindig állítgatni fogod, mert egyszer nem jó, egyszer jó és végül nem áll be semmire a muscle-memory-d.
    Az én érzékenységemmel és beállításaimmal tudom, hogy mondjuk 40centi az egérpadon mindig 360 fokot jelent a játékban és nem fog közbeszólni a gyorsulás, hogy mondjuk nesze ember, most csak 200 fokot tudtam kikalkulálni a 360 helyett.
    Ha pedig jó napod van és érzed, hogy a reakcióidőd a toppon van, akkor még idegesítőbb a gyorsulás, mert minél gyorsabban reagálsz, annál nagyobb lesz a gyorsulás.

    Én mindenkinek azt ajánlom, hogy szokjon meg egyetlen egy, minden szempontból nézve, kényelmes értéket, persze gyorsulás nélkül. Kicsit időbe telik majd megszokni, de sokkal jobb, mert fogod tudni, hogy mikor, mennyit kell mozgatni az egered és az mennyi "erőfeszítést" igényel.
    Én már több, mint 2 éve játszok így, ugyanazokkal a beállításokkal és azóta érzem is, hogy sokkal jobb vagyok, mint azelőtt, mikor napi szinten állítottam a beállításokat, mert éppen xy érték volt kényelmes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák