- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amikor még én használtam akkor arra már nem emlékszem, hogy mire épült, de hogy elvolt maradva két verziószámmal a stabil mögött az fixen megvan az emlékeim között
Szerk : Jól emlékszek, és látom nem változott
De tényleg mi értelme van ennek a Dragonnak ? RAM-al nem bánt takarékosabban, és van akik a kiegészítőket sem tudják telepíteni
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz #41133696 #204 üzenetére
Milyen több száz hibáról beszélsz?
Én is a 180-as mennyiségről tudok.
A CD-ben pedig vannak hibajavítások is, azt neked meg nem mondom, hogy mennyi, mivel részletes bugfix lista nincs...Maradjunk a tiszta tényeknél, nem kell hasra ütve számokkal dobálózni, mivel fingod sincs róluk, mint ahogy nekünk sincs.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
riki
senior tag
Élvezettel olvasom mélyen szántó eszmecseréteket,de szerintem is ez a Dragon vak vágány, pedig én kedvelem a comodo termékeket.
-
SLYM
veterán
a 180 hiba között voltak biztonsági rések is?
-
törölt tag
válasz blattida #205 üzenetére
Ja, hát igaz megfelejtkeztem hirtelen, hogy Comodoék még a 6-os verziónál tartanak
Az újabb verzióban volt 800 hiba :
http://logout.hu/cikk/google_chrome_8/eloszo.htmlAz meg milyen már, hogy Comodoék hasukra ütnek, hogy ennyi meg ennyi hibát javítottak, de egy részletes listát már nem adnak róla ?
A Google kiadja mindig a részletes listát a javításokról.
-
SLYM
veterán
hogy lehet a jelszavaimat és a könyvjelzőket kimenteni? kipróbáltam a google chrome-ot a dragon helyett, de nem tudok átmenteni chrome-ba semmit
[ Szerkesztve ]
-
W666W
tag
Most olvasom csak Ritkán járok erre...
Nos ÉN a jelszavak mentésére a LAST PASS nevü programot használom ..IE, FF, DRAGON, SRWARE IRON, CHROME alatt müködik..DE ha van Google fiókod akkor a szinkronizáció sem elvetendö dolog..DE a Last Pass a tuti szerintemKönyvjelzö kimentése nagyon egyszerü beállítások résznél könyvjelzökezelö megnyitása majd rendezés rész és ott van könyvjelzö exportálás importálása...sima HTML be elmenti a cuccosodat ahogy kell madj importálásnál vissza is lehet rakni a HTML kompatibilis mind az összes CHROME clone-nal meg az IE 9 bétával is az FF 4 el is lehet használni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
W666W
tag
" Nos ÉN a jelszavak mentésére a LAST PASS nevü programot használom ..IE, FF, DRAGON, SRWARE IRON, CHROME alatt müködik.."
Ezt írtam és ha elsönek telepíted akkor átveszi a jelszavaidat..Ha meg nincs sok jelszavad akkor meg a Last pass telepítése után ellátogatsz az oldalakra és a Last Passal megjegyezteted és LIFETIME meglesznek az jelszavaid..
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
köszönöm, csak nem értek valamit. csak simán, egyszerűen, nem tudom átmásolni a mentett jelszavaimat dragonból google chrome-ba? mindenképp telepítenem kell egy ilyen jelszókezelő programot?
-
blattida
nagyúr
Lehet frissíteni a CD-t, kijött az első 8-as béta verzió.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
SLYM
veterán
válasz #41133696 #225 üzenetére
hát nem értek ehez az az igazság. nekem csak az számít, hogy melyik a legbiztonságosabb böngésző. blattida azt mondta a dragon az. de aztán láttam ezt a 750 hibát, vagy valami hasonló nagy szám volt, amit a 8-as verzióban javítottak és gondoltam akkor lecserélem a dragont, mert így már lehet, hogy nem biztonságosabb, mint a google chrome. de most ezzel, hogy a dragon is, meg a google chrome is 8-as verzió így már megint a dragon a jobb nem? tényleg nem nagyon értek ehez, hogy most akkor melyiket kéne használni
blattida amikor rámentem a check for updatesre, akkor nekem ezt írta ki, hogy there are no updates available
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használd nyugodtan az Alap Google Chrome-ot, közvetlenül a Google-től.
Miért ? Mert csak előnye van :
Mindig a legfrissebb verziót kapod, és a Google foltozza is a legfrissebb réseket. A
Comodo-ék nyolcas Béta verziónál tartanak... Google-nél már van 9-es beta és 10-es is a Dev ágon .
http://logout.hu/tema/google_chrome/friss.html
Itt bármi kérdésed van választ kaphatsz rá.
http://logout.hu/cikk/google_chrome_8/egyeb_kiegeszitok.html
Használd a NoScipt kiegészítőt a fokozott biztonság érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
-
W666W
tag
válasz #41133696 #228 üzenetére
" Használd nyugodtan az Alap Google Chrome-ot, közvetlenül a Google-től."
Ja persze és az alap CHROME egy csomó baromságot telepít a háttérbe a megkérdezésed Nélkül...
Itt csak a különbségek amik a gyári Chrome és az IRON között vannak, de úgy tudom, hogy a DRAGONBÓL is kb ezek lettek kivéve mert ...
na szóval
CHROME vs.IRONSLYM
Szerintem mindenképp ha valaki Chromium alapú böngészöt akar akkor Srware Iron vagy a CD-t használja ne a Gyári Chrome-ot..De izlések és pofonok különbözöek....
ÉN a Dragont csak és kizárólag az elkészülésének a lassúsága miatt hanyagolom....
Mert mire aktualizálják a verziót annyi idö alatt egy terhes NÖ is megszül....Ja és LAST PASS mindenképp kell mind a CD hez mind az IRON-hoz ..legalább is erösen javallott..A Többi add-on fakultatív..
[ Szerkesztve ]
-
W666W
tag
Annyi még eszembe jutott a Dragonnal kapcsolatban hogy telepítéskor ott a Secure DNS szolgáltatás is ami azért "kicsivel " több mint amit az alap CHROME nyujtani tud a rengeteg háttérben elküldött infóval a Chrome szerverre a böngészési szokásaimról....
Ccsak ajánlani lehet a Dragont is az alap Chrome-mal szemben csak tartanák egyszer a lépst a fiuk.. -
W666W
tag
SLYM
A Dragonnál a jelszavakat csak a következökböl tudod importálniGoogle eszköztár
Microsoft Internet Explorer
Firefox ha van telepítve....ezt az importálási lehetöséged eléred
Beállítások ----Személyes dolgok ----- Böngészési adatok ---- Adatok importálása egy másik böngészöböl......De már írtam hogy ha a teljes last pass progit felrakod a Windowsos telepítöset a komplett csomagot az átveszi a jelszavakat...
-
SLYM
veterán
köszi srácok
-
blattida
nagyúr
Kijött a végleges 8-as CD.
-
W666W
tag
válasz blattida #234 üzenetére
Bizony és nagyon szépen frissíti a Béta Dragont
Viszont VÉGRE eljutottak oda hogy nincsenek lemaradva a CHROME verziótol remélem ez így is marad most már mert akkor semmi sem robbantja le a gépemröl a Sárkányt..
Minden add-on szépen müködik semmi gixer velük most Tényleg Gratula nekik -
W666W
tag
válasz #41133696 #236 üzenetére
Nem akarlak megbántani de ÉN tök viccesnek találom ezt a 6 hetenkénti verziófrissítést....
Nem hiszem hogy 6 hetente jutna a fejlesztöknek olyan korszakalkotó ötlete hogy verziófrissítés kellene....Én úgy vagyok hogy ha van egy jó dolog és a 8-as alap igenis jó akkor a többi gyártó jelen esetben a Comodo és az SRWARE a jó alapbol ha kihoz egy JOBB dolgot akkor engem rohadtul nem fog érdekelni ha 6 hetente az anyacég kiad valami ökörséget CHROME név alatt...
Nálam fontosabb az hogy biztonságos legyen a böngészöm és per pillanat a DRAGON és az IROn ha tetszik Neked ha nem SOKKAL BIZTONSÁGOSABB és jobban védi a magánszférát mint a Goggle....Nem küldözgetnek jelentéseket hogy hol töltötted le a chrome-ot nem küldöz jelentész hogy éppen mit kerestél nem illestik be a keresési javaslatok közé azt amit épp kerestél nem telepítenek fel a háttérben semmit amit a Chrome feltelepít a megkérdezésed nélkül....csak nézzél szét a gépeden hogy ha a CHROME ot feltelepíted miket rak fel a KÉRDEZÉSED NÉLKÜL és miket is futtat a háttérben és nézzd meg hogy a DRAGON és az IRON meg nem......
Na ennyi a különbség a JÓ és a jóbol MÉGJOBBAT létrehozni között....
Meg ugye azért a Dragonnal kapunk egy secure DNS-t ha akarjuk az IRONNAL meg a tök jó adblockert is ami az eredeti szutyokban nincs.....
Tudod kinek a pap kinek a paplan de Én többre becsülöm a biztonságot és nem szeretem ha egy progi a megkérdezésem nélkül gyüjtöget....Lásd pl a Microsoft security essentialja ahogy a spynettel is csinálja....meg ahogy a CHROME böngészö is szivárogtatja az adatokat a böngészési szokásaidról a háttérben.....
-
W666W
tag
válasz #41133696 #236 üzenetére
Visszatérve a frissítésre eddig is csak annyi bajom volt a Dragonnal hogy kicsit lassan reagáltak arra hogy végre kijött egy JÓ Chrome alap amire lehetne építkezniük....
Ha most már hónapokig csak ezt a verziót csiszolgatnák még jobbá már akkor sem volna semmi bajom a DRAGONNAL mert ez így tökéletes..
DE írhatnám az SRWARE IRON-t is.....
Én nagyon sajnálom, hogy nem nézel kicsit komolyabban utána ennek a témának, mert nagyon szívesen olvasnék TÖLED egy olyan cikket mondjuk hogy összehasonlítod
a gyári Chrome 8-at mondjuk az SRWARE IRON DRAGON CHROME PLUS trióval
és mondjuk a tesztedben érinted a biztonságot , az user magánszférájának védelmét , meg persze a sebességteszte is ha van köztük különbség.....ja és ha lehet akkor ne süssön át a gyülöleted a DRAGON és az IRON iránt....
mert tudod lehet jobb a nem eredeti is...[ Szerkesztve ]
-
wilburwalsh
tag
Többet tudhat rólunk a Microsoft és a Google, mint azt hinnétek. Az internet- és a telefonszolgáltatókról pedig ne is beszéljünk...
A Comodo Dragonje valóban egy stabil, biztonságos és gyors böngésző, ami jobban védi a privát adatokat (,,nem telefonál haza a Google szervereinek"), mint a Chrome. A Chrome ilyen nagy ütemű verzióváltásai szerintem is viccesek, de az elképzelhető, hogy a Chrome-on több fejlesztő dolgozik, és gyorsabban foltozzák a biztonsági réseket benne, mint Comodoék.
Mivel sajnos még több számomra fontos oldal elvileg nem teljesen kompatibilis a Chrome-mal - és így a Dragonnal sem - ezért nálam az alapértelmezett böngésző továbbra is a Firefox marad.
-
törölt tag
-
BigManus
addikt
válasz #41133696 #241 üzenetére
" Na és akkor vagy bajban , mert neked kellene bizonyítanod, hogy te a tétovateveclubot látogattad lelekesen "
Érdekes, mert a jog szerint, mindaddig ártatlan vagy, míg a bűnösséged nem bizonyítják.
Tehát nem neked kell bizonyítanod, merre jártál milyen oldalakon, hanem a téged meggyanúsítónak ill vádolónak.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
törölt tag
válasz BigManus #242 üzenetére
Forrás : http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=994H0036.AB
"A valóság bizonyítása esetén megfordul a büntetőeljárás alkotmányos alapelvéből, az ártatlanság vélelméből következő bizonyítási főszabály, azaz a bizonyítás terhét az viseli, aki ellen folyik a büntetőeljárás. "Most ebbe ne menjünk bele, de bizonyos szakaszokban megváltozik a a bizonyítási eljárás . Van persze ártatlanság védelme is ... stb, nem azért mondtam, hogy boncolgassuk. Csak azért mert ezt a paranoiát már tényleg furálom, hogy miért félnek az emberek a Google-től és más nagy cégektől
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz wilburwalsh #245 üzenetére
Ki az a GoodSpeed?
-
W666W
tag
válasz #41133696 #241 üzenetére
iDe is leírnám hogy Várom az összehasonlító tesztedet DRAGON vs IRON vs CHROME 8
olyaqn szempontból, ami bizonyítja azt hogy az elsö két böngészö ROSSZABB LETT azáltal hogy kivették a sok felesleges sallangot belöle és beleraktak pár biztonsági megoldást....
Ugyanis szerintem semmilyen adattal nem tudod alátámasztani azt a "csodás" érvelésedet hogy a Dragon avagy az IRon miért felesleges....DE ide is leírom hogy befejeztem a témát mert felesleges gyözködni valakit olyasmiröl amit NEM AKAR BELÁTNI...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest