Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaliHUN

    tag

    Nos, úgy gondoltam írok egy kis összefoglalót utolsó 2 warunkról, egész érdekesre sikerültek.

    Kezdjük az elsővel:

    Mint láthatjátok, kissé szorosra sikerült. 3 TH10 előnyből indult az ellen, és igencsak kicentizték. Három staroztuk az össze TH8-9-et egy kivételével, ők is jól elbántak a TH8-ainkkal, kissé kevésbé jól a 9-esekkel. Kizárólag az elsőjüknek volt még egy attackja a legvégére, amivel ráment egy egy starozott TH9-ünkre. Így ha 2 starozza, döntetlen, ha 3 akkor nyernek. Végül 98% 1 star lett az idő lejárta miatt. Hát mit mondjak, "kissé" idegesek voltunk a végére. 72-es win streaknek vetett volna véget. Mondhatjuk, most az egyszer szerencsénk volt :)

    Második war:

    Egy könnyű wart kaptunk, az ellennek nem volt TH10-e, csak 9-8-7, így viszonylag könnyedén végigmentünk rajtuk. Azért büszke vagyok a dologra, volt pár szép TH9 attack arrafelé.

    Mostani war:
    A klán mostanság szinte folyamatosan fullon van, de a pár opt out miatt eddig 45-ös warokat toltunk. Összejöttek a dolgok, így most 3 óra keresés után találtunk egy egész korrekt 50-es wart, kíváncsi leszek mit hozunk ki belőle.

    Ha valaki olyan elvetemült, hogy még most is olvassa a kommentet, annak itt van egy csatorna, ahol megtekinthető néhány replay a legutóbbi ~10 warunkból: [link]

Új hozzászólás Aktív témák