Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gatto22

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nos , próbálom leírni a problémámat mindenki megértse:) Nem régen vettem egy gépet : amd x4 9850, gainward hd4870, gigabyte 770 ds3, 4 giga ram fs 750 gb samsung hdd...22' samsung 2233bw monitor..
    volt olyan problémám vista 64 biten, hogy pl zenét hallgattam wmp-vel és bejöttek kis szines kockák , fekete képernyő aztán vissza és kiírta a képernyő illesztő nem válaszolt aztán helyre állt...nos újra tettem vista 32 stb. és eddig még nem csinálta...de a problémám , ami nagyon idegesít megmaradt, hogy bármivel játszok pl. Deviil may cry 4 dx 10 ben ... feltettem teljesen fullba midnent szűrétől kezdve ...performance testet 75 fpsem van és meg sem moccan, de mikor játszom az fps megmarad nem is a játék szaggat, hanem körbe futok pl és látható hogy a kép megáll kicsit, főleg a háttér. The last remnantban is szaladok és monjduk 3 msp ként így akad a kép , nem tudom értitek-e hogy is van ez:D Az fps játékok mind ezt csinálják és nagyon zavaró...stratégiánál ninscen gondom..szórakoztam már mindennel hátha kiszűröm ,de sajnos még nem csak azt értem el, hogy beszart a gép , kékhalál, physical memory 1-100 és ennyi...legjobban a monitorra gyanakszom e probléma miatt, de nem zárom ki a a kártya memória hibásodását sem...
    De online wowban ha egész nap is játszok vele, tökéletesen megy nem ugrik ki semmi...nem akad a kép hasonlók..remélem tudtok segíteni előre is köszi:)

Új hozzászólás Aktív témák