- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz pumpa007 #22750 üzenetére
Úgy volt, hogy akkor jön, ha valamit javítani kell. Majd ha megkezdődik az őszi játékszezon, akkor lesznek ezek kiadva. A nyáron semmi érdemleges játék nem jött, amihez új driver kellene.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
katt777
félisten
Vettem egy HDMI kábelt, hogy hangot is vigyen a monitorra. Viszont játékban lekicsinyíti a képet! Beállítottam már a GPU-méretezést, de úgy is. Lehet ezen állítani valamit, vagy cserélhetek kábelt DVI-D-re, és nem lesz hang a monitoron?
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
törölt tag
válasz katt777 #22755 üzenetére
Nálam a HDMI-vel nem sikerült a képfelbontást tökéletesre beállitanom. Catalystban is állitottam, de jónéhány régi játékomnál nem volt meg a teljes képernyőm. Átválltottam DVI-D-re, és minden ilyen játékomnál megjavult a képarány. A monitoron van 3.5mm-es jack csatlakozási lehetőség akkor nem gond, vagy külső hangforrás (aktív hangfal).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz #00137984 #22756 üzenetére
Csak hang kimenet van, ezért lenne jó a HDMI, no és DVI-D kábelre vagy 800Ft-ot rá kéne tennem. Tudom, hogy van sok szarsága az AMD-nek, eddig meg is lepett, hogy még a mikrolagos probléma is csak Witcher 2-ben jött elő, de hogy egy képet ne lehessen kitenni HDMI-vel monitorra, az azért egy kissé nonszensz.
-
Málni
csendes tag
Vki tudna segíteni? Videókarim sapphire 7770 oc, win 7 x64-re van felrakva az új 13-4_win7_win8_64_dd_ccc, de psnél folyton elszáll a gépem, meg 1x játéknál is szürke képernyőt kaptam, lehet ezzel a catalyst driverrel ütköznek, ráaádsul amikor fut a catalyst és jobb egérrel rákattintok 6x jelenik meg a 7770 és nem értem miért, gondolom ez nem normális v nem így kéne kinéznie, nem? Itt van róla kép:
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amd driver bugokat lehet valahol jelenteni? Sablon form az volt régen a linkre nekem most az írja megszűnt, de az nem sokat ért (Sose kaptam rá semmi reakciót). Valami mail cím vagy bármi kézzel foghatónak örülnék.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
peteralbert7
tag
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám,hogy eszközkezelőben a nem pnp ilessztőprogramoknál szerepel egy AODDriver4.2 és egy AODDriver4.2.0 amely mellett sárga felkiáltójel van.Az eseménynaplóban pedig a következő ismétlődik: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Service Control Manager" Guid="{555908d1-a6d7-4695-8e1e-26931d2012f4}" EventSourceName="Service Control Manager" />
<EventID Qualifiers="49152">7000</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8080000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2013-08-13T12:05:54.484607800Z" />
<EventRecordID>9045</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="688" ThreadID="692" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>albi01-PC</Computer>
<Security />
</System>
- <EventData>
<Data Name="param1">AODDriver4.2.0</Data>
<Data Name="param2">%%2</Data>
</EventData>
</Event>
A kérdésem az lenne,hogy kell-e vele foglalkozni,vagy problémát nem okoz. -
vlevi
nagyúr
A 6 menünek semmi köze a dologhoz. Mivel a videókártya egyszerre 6 megjelenítőt támogat, ezért van annyi. Persze lehetne kicsit intelligens, és érzékelhetné, hogy melyikbe van kábel dugva, de hát ez ilyen.
Viszont én is kérdeznék valamit. Már régóta birizgálja a csőrömet, hogy a monitorom az a "kivetítő", a tévém meg a számítógép
Magyarul, a monitor az egyik DVI csatlakozóba van dugba, a TV pedig értelemszerűen a HDMI-be. De akármit csinálok, nyomkodok, az 1. számú megjelenítő az a TV, és azt hiszi, az az elsődleges. A monitor csak másodlagos, pedig az az alapértelmezett kijelző. Lehet ezt valahol állítani? Annyira nem lényeges, nem pusztulok bele, ha így marad, csak érdekességképpen kérdezem. -
-
InfiniteReality
őstag
Kiválasztható melyik legyen az elsődleges kijelző, de hogy egyszerű legyen, két helyen lehet ezt (és néha kell is) piszkálni:
- Az egyik a Windowsban a kijelző beállításainál
- A másik a Catalyst Control Centerben.A kettőt együtt kell elpiszkálni, hogy minden jó legyen. Szívás de ez van.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
törölt tag
Zavart érzek az erőben, ezért felteszem itt a kérdést... Mi történik a magyar oldalak Youtube-ra feltöltött videóikkal, hogy nagyon kockásak. GameTéVé és OtherWorld videotesztjei minden felbontásban rosszak. Cseréltem Flash Playert, de semmi változás. Firefox és IE böngészőben egyaránt nem jók a videók. YouTube-on más trailereket FullHD-ban is tökéletesen nézhetek hiba nélkül. Nálam lehet a hiba vagy ott nem figyeltek ennyire.
-
-
amd7870
tag
megpróbálltam ezt a GPU scaling dolgot állitani amit a kolléga linkelt, de nekem szürke azaz ínaktiv az egész, mi lehet a próbléma? + maximális közölt fekvencia vagy micsoda a monitor adatainál (TV) 85Hz dehát a max beáálitható csak 60Hz...szar képet kapok 1080p-en...lehet ez a probléma...a TV-men nincsen PC mód...
HDMI kábellel van rádugva a gép a TV-re még van egy VGA bemenet a a TV-n ha viszon azzal kötöm össze akkor 1600x900 vagy nemtom mennyi szóval kicsit a felbontás...mi lehet a baj? régi fehér-rózsaszín VGA kábel a hunyó vagy szar a TV-m? -
törölt tag
Azt hozzá kell tenni, hogy nem minden Video csinálja ezt, de vannak kivételek
-
katt777
félisten
Ismerem ezeket. Én voltam a hülye, ill. figyelmetlen. Beállítottam a játékot full hd-be, aztán, amikor visszamentem megnézni, nincs-e ott korrekciós lehetőség, 1680x1050 volt beállítva. Viszont akkor sem húzta monitor méretre, egyik módban sem, szóval az azért érdekelne, hogy régebbi játékoknál mivel tudom elérni a nagyítást (hiába vettem ki a képaránytartást és egyebeket is).
-
Stigma.HC
senior tag
Sziasztok, akadt egy kis gondom.
Ha elindítok egy videót a gépen, pár másodperc múlva az illesztőprogram megadja magát úgy 5-6 másodpercre.
Kép elsötétül, hang az megy tovább, majd visszajön minden, csak a lejátszóprogramban fekete a kép de a hang még mindig megy. Majd pár pillanat múlva ismét elsötétül a kép. Játék közben nem jött elő még egyszer sem a hiba csak videóknál.Asus 7870 a kártya és legújabb driver, de a régebbiekkel is ezt csinálja, beta driverrel is. Gépem többi része az adatlapomon. Májusban vettem a kártyát. Csak az utóbbi 2-3 hétben jött elő ez a gond.
Valakinek van valami ötlete?
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
törölt tag
válasz Stigma.HC #22777 üzenetére
Üdv
Driver sweeper esetleg nem használtad valamikor, driver letörlésére? Mert az olyan dolgokat is "fontos" dolgokat letöröl ami kell a rendszernek. Én egyszer csináltam meg, és akkor is állandóan össze omlott, hiába tettem fel bármi drivert. Csak a Win reinstall segített -
törölt tag
válasz Steelmanus #22773 üzenetére
Nem minden videó kockásodik. A GameTéVé-n a Lost Planet 3 igen, és az OtherWorld-on is egy-két ajánló képe hibás volt. Azóta az újakat megnéztem és lejátszásnál nem láttam hasonlót.
-
Stigma.HC
senior tag
Úgy tűnik meg van a hiba forrása. Maga a kártya rossz. Kipróbáltuk egy másik gépben is. Ugyan ezeket a tüneteket produkálja mint az enyémben.
Videók közben kifagy a rendszer, csak hang van, szinte az összes formátumnál amit leakarunk játszani. MKV, MOV, AVI, DVD nem számít. Volt egy-két videó ami elindult de lejátszás közben kis színes lila, zöld, kék kockák jelentek meg folyamatosan.
Battlefield 3 alatt is elkezdett hibázni, sok helyen a textúrák zöldes lilás csíkozódásba mentek át, vagy hogy fogalmazzak. Itt sem számított melyik driver volt fent, az összesnél előjött.Szóval megy vissza garanciába jövőhéten. Asus HD7870-DC2TG-2GD5-V2 a kártya amúgy. Visszavettem az órajeleket is alapra mert gyárilag húzva van, de nincs változás.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
AMD-nek hova lehet küldeni dumpokat? Volt néhány hibám Catalyst 13.8 Beta alatt (BSOD Crysis 2 alatt, illetve sikeres kilépés után bebugolt DWM), és szeretném jelenteni.
No meg lenne egy olyan kérdésem még hogy mi volt az utolsó stabil verziója a drivernek? Előzőleg 13.6 Beta 2 volt felrakva, és az ugye mint itt írtam finnyás volt néhany videóra illetve random fagyott néhány játéknál (Deus Ex HR, Test Drive Unlimited amin észleltem) és random shutter lag-ozott Battlefield 3-nál. Ezért is szeretnék most egy nem béta drivert kipróbálni a gépemen... de olyat ami az új játékokat is normálisan támogatja.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Winnie The P
őstag
válasz #97716736 #22778 üzenetére
Nálad okozott hibát, akkor miből gondolod azt, hogy másnál is okozott/okozhat? Nincs két egyforma gép!!!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
törölt tag
válasz Winnie The P #22784 üzenetére
Abból, hogy rengeteg visszajelzést kaptam, hogy olyan dolgokat is letörölt amit nem szabadott volna, így náluk is rendszer visszaállítás, vagy Windows újratelepítése oldotta meg a problémát.
Én itt többes számban beszélek, nem csak az én esetemet mondom... -
Winnie The P
őstag
válasz #97716736 #22785 üzenetére
Ez így akkor sem helyes. Nincs két egyforma gép, más a hardverkörnyezet és más a szoftverkörnyezet. Van akinek minden szoftver eredeti és van akinek nem. Egy szoftver működését sok minden tényező befolyásolhatja. Nagyon sokszor a user is hibás, csak féli bevallani mások előtt, hogy b@lf@sz volt a program használatakor. Én személy szerint már évek óta használom az általad nem dicsőített programot, és eddig semmilyen galibát nem okozott a gépen.
Legközelebb írd azt, hogy te nem ajánlod, de attól hogy neked nem vált be a használata az nem jelenti azt hogy másnak sem fog![ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
_DiEGO_
őstag
válasz Winnie The P #22786 üzenetére
Nagyon sokszor a user is hibás, csak féli bevallani mások előtt, hogy b@lf@sz volt a program használatakor.
ez így van
kissé helyesbítve:
Nagyon sokszor az user a hibás ! csak gáz beismernie ezt mások előtt, hogy balfék / volt ...
szerk.: - nehogy félreérthető legyek !
nem ZeroDK fele a megjegyzésem hanem általánosságban ...Magam sem használom a proggit és nem is ajánlatos , mert ...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Winnie The P #22786 üzenetére
Értem amit mondasz és egyet is értek, én tuti nem rontottam el, mert egy Beta driver okozhatta a galibát, mert semmivel nem tudtam letörölni, aztán fogtam ezt a programot le törölte, de utána kék halál meg minden baja volt.
(#22787) _DiEGO_ Értem a te helyzeted is -
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
ATI Catalyst telepítőcsomaghiba jön.
Windows 7 64 bit friss telepítés
HD 7790
Fent van a .NET Framework 4
[link]Mi lehet a baj?
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
Rockland
tag
Hali.
Én úgy vettem észre hogy egy HD 7790-es vga-nál a 13.8-as driverrel a gta 4 jobban laggolna és mintha kevesebb lenne az fps..más nem vett észre ilyet?
-
Winnie The P
őstag
válasz #97716736 #22788 üzenetére
Na igen ez a másik dolog, a beta driverek használata. Én még mindig a 12.10-es drivert használom. Nem minden esetben rakom fel a legújabbat, mert az nem minden esetben hozhat akkora javulást. Persze ugye az új driver tartalmazhat javítást is, ebben az esetben én lemondok erről. Mert ami bevált azt nem háborgatom.
Meg az AMD-nek ugye van saját programja a vga driverek eltávolításához.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
-
atka76
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne,hogy a Catalyst Control Centert nem tudom megnyitni!
Már telepítettem is újra,csak homokóra pár másodperc és nem csinál semmit!
Mi lehet a gond?Segítségeteket előre is köszönöm!
Bendegúz
-
L4CI2
aktív tag
hi
kin a ccc 13.8b2
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest