- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
torcipepe
csendes tag
válasz Urzu_7 #23313 üzenetére
Az Asus oldalán lévővel megy, de az bő 2 éves. A hibát okozó driver pedig a legfrissebb az AMD oldaláról.
Felbontás, stb szerintem jónak kell lennie, mert ha külső fénnyel világítom meg a monitort, akkor látom a képet. Tehát ugyanúgy működik, mint a zsebszámológépek kijelzője. Így is sikerült végül uninstallálnom, mert hála az M$ és az AMD előrelátásának az Install Shield Wizard kell hozzá, ami nem megy csökkentett módban.NetTom: Boot/bios megy rendesen. A csökkentett mód is, mivel ott általános illesztőt használ.
[ Szerkesztve ]
-
naomek
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok...van egy Asus X53K típusu notim, és 32 bites XP-t raktam rá. Egy Ati Radeon x2300 as vga zakatol benne, és se hol sem találok hozzá működő drivert, se az Asus honlapján, se az Atién.
Tudnátok nekem linkelni egy olyat ami jó lesz?Előre is köszi!
-
Zso2
őstag
Most raktam újra a wint, 13.9-t raktam fel, de mikor egérrel görgetek hullámoznak a sorok.Mi ez A SZUTYOK már megint? Vaze ,hány éve is írnak drivereket, valami hibát mindíg beleültetnek, már azt gondolom,hogy direkt. Ezt a suttyó bandát.
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
Természetesen win 7 64x , és pl mikor a Ph hasábjain görgetek lefele, vagy felfelé,akkor ugrándoznak a sorok(vibrálnak)szóval nem egyszerre viszi az egész oldalt hanem a sorok késnek és így hullámzás tapasztalható,gondolom volt már ilyen másnak is,amolyan mikrolagféleség.Lehet a képfrissítéssel kapcsolatban van,de nem hiszem ,mert idáig nem volt ilyen gondom(LG TV-n van a számítógép és csak 1 féle 60hz lehet állítani)
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Jakuu
őstag
Microlag.
Egyetlen megoldas van, megpedig a buveszkedes es az ima. Ugyanis megfigyeltem, hogy teljesen random jon elo ez a problema telepites utan.
Tehat, azt tudod csak csinalni, hogy uninstall es ujra install, addig, amig nem szunik meg a hibajelenseg.
Egyszeruen nem tudtam rajonni, vajon mi produkalhatja a hibat, pedig tobb heten keresztul probalgattam a hibajelenseg okara rajonni.
Amugy olyan mintha a processzor tul lenne terhelve, es nem maradna eleg kakao a VGA meghajtasara, pedig a folyamatjelzo nem mutat se GPU se CPU leterheltseget.
A GPU es a VGA RAM orajele lehetne meg elmeletileg a hiba forras, hogy nem valt 2D orajelrol feljebb, de ezt is leellenoriztem es legalabbis szoftevres kijelzes azt mutatta, hogy ez rendben van.
De meg mindig azt mondom, hogy nagyon olyan az egesz, mintha az eroforras lenne ilyenkor keves.
Hogy mi okozza a telepitesnel, az egy rejtely.Altalaban ugy tudtam mindig megszuntetni a hiba jelenseget, hogy az feltelepitett drivert teljesen uninstallaltam es visszatettem a regi meghajtot. Itt oda kell figyelni arra, hogy van amikor ilyenkor is megmarad a microlag, ilyenkor addig kell ujra es ujra uninstalalni es visszarakni a regi drivert, amig meg nem szunik microlag es utana ratelepiteni az uj meghajtot. igy az esetek 80%-ban nem jon elo ujra a hibajelenseg, de sajnos ott van az a franya maradek 20%.
-
AtHoS
nagyúr
Érdekes ez a hibajelenség. Most már én is kíváncsi vagyok milyen böngészővel produkálódik ez?
Illetőleg bizonyos hardverrel jön elő csak? 4830, 4770, 5850, 6950 kártyákkal egyszer sem sikerült ilyen jelenséget tapasztalnom. Opera és IE böngészők mellettread-only mode on the forum
-
bizke
csendes tag
Sziasztok!
Acer AO725-ös gépem van, benne egy Radeon HD 7290-es kártya. A telepített vga driver verziószáma: 8.981.0.0 (2012. július 4.). Érdemes frissíteni újabbra az illesztőprogramot? -
Zso2
őstag
Kösz a tanácsokat.
Most akartam a 13.4-et leszedni erre le akarja szedetni a net.4 -et. Nekem fent van a 4.5 ,az független tőle?
A 13.9-nél meg nem kért semmit.[ Szerkesztve ]
-
Zso2
őstag
válasz Steelmanus #23517 üzenetére
Érdekes a 4-et nem engedi telepíteni,mert azt írja hogy van fent jobb....Mindegy megoldottam más letöltésből feltelepítettem a 13.4-et és pont ugyanazt csinálja, egy csíkban ugrál,vagy hullámzik a kép lefelé,vagy felfelé görgetésnél.Nem tudom elmagyarázni pontosan.Szóval nem a 13.9 a hibás.
-
Zso2
őstag
válasz adamssss #23519 üzenetére
Nem használok Rainmetert, kikapcsoltam a hardverest (habár már ez előtt rendbejött,egyszer csak nem volt)
Nem értem ezt... Monitornál 60hz-et érdemes beállítani vagy 59-et? Lg Lh7000 tv-m van.Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
TIT
veterán
Én is de semmi köze hozzá.
-
Apone33
őstag
Lehet tudni hogy mikorra várható az új cap?
Play Hard!!!
-
norbi0604
aktív tag
APP-t érdemes felrakni 1kártyás rendszerekhez is? Hoz valami javulást játékspecifikusan?
(Sapphire HD 6770 a kártyám)
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Steelmanus #23529 üzenetére
Biztos így gondolom, ahogy írod is Amúgy Abu említette régebben valahol, na meg NOTE: AMD CrossFire™ users do not need to install a CAP for this release.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Janexboy
újonc
Sziasztok!
A segitségeteket kérném! A probléma a következő: Bármilyen játékkal játszok,teljes képernyőnél szaggatnak a játékok.Amint windowed módba teszem egyből megszünik a szaggatás. FM2 alaplap,amd 4 magos processzor,ati radeon hd 6670 plusz a processzor videókártyája cross-ba kötve és 16 gb memória.
A videókártya drivere frissitve van! Előre is köszönöm! -
veterán
A windows 8-as driverekkel működik a 8.1? Endurom van ami elég kényes mindenre, és nem tudom h frissítsek-e...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Raidon
őstag
Tud valaki valamit a GCN es ATI-kra mikor jon uj driver?
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
En ugy halottam hogy nemsokara jon majd driver a GCN alapu radeonokhoz. BF4 miatt is tobbek kozt de lehet akkor rosszul ertesultem. Igen azt tudom hogy most parhavonta van uj driver. Sajnos...
De ezt kell szeretni majd talan egyszer kiprobalom a zoldeket is"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
-
veterán
válasz Raidon #23546 üzenetére
Az max az elején volt valami pletyka. Amik támogatják ott brutális lesz a növekedés. Olvastam pletykákat amik 1.6-1.8x-os sebesség növekedésről is szólnak. Ismerve a Mantle-t ez egyáltalán nem is tűnik elképzelhetetlenek.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest