Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xPraetoriaNx

    senior tag

    válasz Yodamest #1682 üzenetére

    Én PC-n tolom, és hidd el, ha nem találkoznék a "megyek megyek ÖHH meghaltam mert beszaladtam valaki elé aki 3 méterrel arrébb sniperrel kempelt" jelenséggel lényegében minden körben, akkor nem vernyognék miatta.

    Én se kötözködni akarok, de ha te nem kötözködni akarsz, akkor miért olyasmikkel hasonlítod össze a snipereket, amik a közelébe se érnek? :))
    Ha nem ásóval mész, hanem "sima" melee-t nyomsz, akkor általában 2 kell az emberbe. Meg amúgy is, ahhoz (meglepetés) melee range-ben kell lenni. Sniper ugyanúgy oneshotol a pálya másik végéről, mint közvetlen közelről.
    Tüzes shotit már többedszer említed meg, de az se oneshotol se mindyg (sőt,még ha mégis, akkor is rendszeresen az égés öl meg, szóval van még időd lelőni az illetőt), de amúgy egyik divisionnek (asszem Armored) van "takes less fire damage" perkje, szóval ha ennyire zavar, akkor toljad azzal. Na meg itt is szóba jön a range...

    Szerintem amúgy CoD pont az a játék, amiben rohadtul semmi keresnivalója a snipereknek, pont azért mert pörgős, és kis pályákon játszódik, szóval tényleges mesterlövészkedés kb lehetetlen vele, ami meg most megy az nonszensz..

    There is no war. Only the harvest.

Új hozzászólás Aktív témák