- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Hát srácok, én még mindig ezzel sz...ral kinlódom, meg van az, h. a Season 2 után elveszett az FPS- s, ( 130- ról úgy 65- re, kb. a fele ) mint a mesékben, a legjobb az, h. a játékon belül semmilyen graf. beállitásra sem reagál. Teljesen mind1, h. high vagy low grafika beállitása.
Más játéknál nincs baj, a Howgarts Legancy, GTA V, Fortnite tökéletesen fut.
Ha estleg valaki hasonlókat tapasztal, irja már meg. Kösziott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
*Hogwarts
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
nutella1
őstag
válasz LackoMester #8303 üzenetére
Ezt olvasd át, hátha segít valamelyik opció: [link]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
lowzor
veterán
Azért komoly, hogy az S2 megjelenése óta nincs benne a HC map rotation-ben a Shipment és a Santa Sena Border...
-
nutella1
őstag
Elég nagy gáz. Ez a játék csak úgy "létezik" a levegőben. "Van". Skinekre akad fantáziátlanság és idő, tartalomra nincs. De nem csak ezek a map-ok nincsenek rotacióban, sok másik sem. Előfordul, hogy 4-szer, 5-ször ugyanazt a map-ot dobja be, persze soha nem a jobbak közül, és legtöbbször eleve vesztes meccsen, lobby közepébe. A Dome 24/7-et, csak úgy önmagában sem értem, de mindegy, majd random az is frissül, mindenféle előzetes infó nélkül, ahogy szokás. "Kinder Überraschung" ez a gém. Soha nem tudod mire számíthatsz.
#8307: én egyszer igen.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #8310 üzenetére
Én bevallom őszintén nem is kedveltem. Nekem nem hiányzik.
Elég rossz volt, hogy elindult a meccs és azzal kezdődött, hogy dobták feléd a gránátot, a drillcharge és semtex kombókat és az autók felrobbanása miatt az egész szakasz kihalt egyből mint Vietnámban a napalmtól. -
Acheron
őstag
Shipmentet kb kétszer beadta azóta, de a határátkelő tényleg eltűnt...
A normál módban kb ugyanez a helyzet.
Shoothouse szintén ritka lett, mint a fehér holló.
Shipment lassan jöhetne vissza, lassan már csak a kés /pajzs marad kihúznivaló, az pedig ott a leggyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Annyira elkeserítő azért, szerintem, hogy nem én játszom. Amennyire belerondít a játékba az agresszív SBMM. Értem én ennek az üzleti és pszihológiai hátterét, hogy mindenki érezze magát "királynak" néhány meccs erejéig, utána ismét néhányig nélkülözöttnek. Hiszen pár meccs után ismét minden klappolni fog. De ez mégis, annyira szomorú, és közben maga a húzás, annyira okos.
#8312: Segített, rájöttél mi a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
válasz LackoMester #8312 üzenetére
Kiváncsi lennék én is,s2 óta nem játszok ezzel a sza..al(fps droppok miatt)
BT: wersoo#21211
-
markknight
veterán
Tegnap gondolt egyet a játék és bedobott a noob lobbyba:
Szóval level 182-nél se érzek sokat az SBMM-ből, lehet rankhoz van kötve? vagy egy isten adta tehetség vagyok aki bárkit elintéz? Hmm
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz markknight #8318 üzenetére
Lehet ez csak Pc-re van.
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #8318 üzenetére
Milyen programot használsz? Megírod privátban?
Ritkán, de beadja a botlobbykat, de sajnos több a szivatóág.
-
csabiks
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ettől a sok kardos rohangálós hülyével már kivagyok teljesen, már minden pályán találkozok velük a másik kedvencem a pajzs, az is hatalmas ötlet volt, bárcsak lehetne tiltani ezeket, hogy soha ne dobjon össze velük..
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Dave567
addikt
Írtam korábban a teljesítmény problémával kapcsolatban, csökkent az FPSem.
Hogy lehet az, eddig 4200mhzen ment a játék, most csak 4187 S2 óta….??? -
Acheron
őstag
válasz Bazsi1987 #8333 üzenetére
Jah, hogy a Path of the Ronin "Respect" kihívásáról van szó. Így már értem, köszönöm!
Ha nem változott azóta, elvileg március 25 -ig megoldható (a többi kihívással együtt)
Vicces, eddig nem is foglalkoztam ezzel a kihívással, most ránéztem, és azt látom, hogy a hétből négy már kész . A Battle rage (azt sem tudom, mire jó... ) illetve a melee killek hiányoznak teljesen (kés, pajzs épp most lesz soron), az operator revenge killek haladgatnak, a végéig (ha az tényleg 03.25) ilyen tempóban bőven meglesz.[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Hogy van a hol on stay in thanks a DMZ-ben ? amikor újraélesztenek most vettem észre ,hogy meg lehet köszönni. Egér görgös gombját kell nyomi? az nem az.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
markknight
veterán
Shoot the ship!!
-
protegum
aktív tag
válasz ricogsm #8338 üzenetére
Alapértelmezetten az, csak hosszan kell nyomni amíg végig szalad a kör.
Nekem a meccs közbeni Chat tűnt el. Amikor indult a játék még meg volt csak nem látszódott amit mások írtak. Egy ideje már látszik, viszont hiába nyomkodom az alapértelmezett entert, semmit nem tudok beírni.
Egyszerűen, ha egy dolgot patchelnek másik tíz megy szarrá. -
lowzor
veterán
A HC megint le van fosva Shoot the Ship ügyileg. Szerintem emögött felsőbb utasítás állhat, mert nem hiszem el, hogy egyik fejlesztőnek sem jut eszébe, hogy beállítsa.
(#8313) Acheron:
A Shoot House-t nekem viszonylag gyakran beadja, viszont több, mint 100 kört mentem az S2 kezdete óta, de Santa Sena és Shipment egyszer sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Vagy szimplán but@aság csak. Nekem nem jut eszembe indok, amiért ne állítanák be. Egyszerűen nem foglalkoznak vele. Random, amikor kedvük van tesznek be ezt-azt. Koncepció nélküli az egész pálya változtatgatás, és itt ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ez a Crossbow elég jó kis fegyó, sikerült tegnap kiszednem. Az ISO Hemlock is tetszik, már arany, egyedül ez az új Shotgun nem jön be, gagyi.
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #8346 üzenetére
Jó az a Shotgun, csak jól kell összerakni. Lehete vele abálni a jónépet szépen.
-
laceszgamer
addikt
válasz markknight #8346 üzenetére
Annak van valami valentin napi kiadása is, pont ma néztem, hogy mi a túró, repkednek a szivecskék ahogy valakit megölnek, utána láttam, hogy valaki ilyen specko crossbow-al lövöldöz
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nutella1
őstag
Szerintetek az hiteles, hogy 24 kill-t hozok össze, egymás után Combat Knife-al, Shipmenten? Mindjárt reportálom magam. Mekkora egy idiót@ság ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest