- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
válasz BioNiCMaN #7595 üzenetére
Na ez az idegesítő hiba az én életem is megkeseríti….De én úgy vettem észre, hogy network disconnect van, ping futott a háttérben és general failure-el elszállt, ami hálókártya vagy driver hiba, Milyen alaplapod van? Érdekes, hogy az első hiba után van, hogy órákig jó.
Volt ahol azt olvastam, hogy az audio beállításnák kell all lobby-ra kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
Gigabyte B450 Gaming-X, most cseréltem benne 5600x-re a 2600x-et.
Ma délután pl. talán 3 meccs után dobott ki, aztán onnantól már a menüig se jutott el.
Most elméletileg kinyitottam a steam által igényelt portokat, kb. 1 órát teszteltem, nem dobott ki. Holnap folyt. köv. mert reggel meló.
Az all lobby-t én is olvastam, de nem segített.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
_NCT
őstag
válasz BioNiCMaN #7602 üzenetére
Akkor üdv a klubban, MSI b450 a-pro chipset, Ryzen 5 2600. Nálam az upnp automatikusan nyitja ezeket a portokat, a játékban a settings/ network fül alatt látszik, hogy kapcsolódik a relay-hez, látja a külső/belső ip-t, minden szuper. Én az alaplapra gyanakszom, a b450 chipset nem éppen a hibáktól mentes. Mondjuk érdekes, hogy Linux alatt nem produkálja ezeket a hibákat, munka alatt stabil minden. Nekem Win11 a rendszer, lehet egy régebbi drivert teszek fel, megint máshol azt olvastam a régi chipsetek jobban szeretik, főleg a Realtek.
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
Én nem értek a lovakhoz, de nem találtam a digi-s routerben upnp beállítási lehetőséget.
Procira áttérve, kb 50%-os fps növekedést tapasztaltam az 5600x-el a 2600x-hez viszonyítva. Ami talán fura, hogy kb ugyanannyi fps-em van a 2070S-el 3440x1440-ben, mint 2560x1080-ban.
-
_NCT
őstag
válasz BioNiCMaN #7605 üzenetére
Köszi a visszajelzést, nálam is érik egy upgrade, keveslem a 2600 teljesítményét, már 2019-ben mikor vettem sem ő volt a legélesebb kés a fiókban. No meg az RX580 8GB felett is eljárt az idő, habár még most is megállja a helyét a játékokban.
Nekem a router bridge módban van, saját router-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
sanko7777
csendes tag
Üdvözletem!
Valaki aki ráér ki tudná nekem dobni az M13-at DMZ-ben? Nem az én idegrendszeremnek való az a hely mikrofonom nincs. eszesocsi a felhasználónevem. -
KaitouP
nagyúr
DMZ - M13-ról jut eszembe:
Pár meccset nyomtam amikor bejött, majd gyorsan a feledésbe is merült nálam a dolog. Mostanában viszont untam kicsit a multit is, gondoltam a változatosság jót tesz, indítottam egy DMZ-t. Egyből mindjárt az első meccset olyan két arcot fogtam ki, akiknek a segítségével játszi könnyedséggel nyírtuk ki a Chemistet - mondom na ez igen, szenvedés nélkül megvan az M13 végre. Aha, lófaszt... baszott odaadni a hülyegyerek a fegyvert. Természetesen azóta sincs meg. De menjenek a fenébe a fejlesztők is hogy ilyen gyökérségek mögé rejtenek fegyvereket.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
laceszgamer
addikt
válasz KaitouP #7611 üzenetére
Én sem értem benne a logikát amúgy, már ha egyszer MW2-t megvettük, akkor mi értelme hogy az ingyenes része felé akarnak terelni. Nekem is az az egy fegyó hiányzik, de ha egyszer ipari szinten nem érdekel ez a játékmód nem tudom miért kell erőltetni hogy abból szedjem ki a fegyót.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz laceszgamer #7618 üzenetére
Pont ezért, hogy muszájból kipróbáld, vagy vedd meg a store-ból...
-
craftsman01
senior tag
Boxon sokszor,eltűnik a bill-eger. Ujraíndítás után megint van,valakinél ugyan ez megvan vagy csak én szenvedek ezzel.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
soo277
őstag
válasz craftsman01 #7620 üzenetére
Melyik box?,gyerköcöm is Sx en nyomja,logitech egér bill kombóval,de nincs probléma
BT: wersoo#21211
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek, ehhez a játékhoz melyik passzol jobban: AMD RX6800 vagy Nvidia RTX3070Ti?
Az AMD-vel kapcsolatban hallottam problémákat (stuttering, FPS drop). -
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Van jelentősége hogy melyik store-ban veszem meg a játékot? (Steam, Battle.net)
Intel & ATI
-
petymeg
addikt
válasz KaitouP #7611 üzenetére
Én azzal a küldetéssel nem tudok mit kezdeni amikor 6 killstreak-kel kell kimenekülni, egyedül nem boldogulok. Tegnap 2 erős francia gyerekkel voltam egy rajba, a vége felé mondtam nekik angolul, hogy mi a szitu, adják ide a pénzüket vagy vegyenek killstreaket, de nem értették, pedig hármunknak megvolt rá a 72 ezer. Inkább kimenekültek a pénzzel. :-(
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
kill_switch
senior tag
válasz petymeg #7625 üzenetére
Kell hozzá mák is, de egy jobb körbe könnyen megvan solo-ban is. Én is többször mentem neki, de egyszer beadott egy olyan kört, ahol rögtön kitudtam fosztani a vonatot, és volt rajta 3 streak. Hát mondom ez égi jel, ez lesz a köröm! Maradtam a vonaton míg közel nem értem a Hotelhez ami Sawah Village-be van, ott kirámoltam a két zárt szobát ahol szintén volt egy UAV, onnan rohantam is egy buy station-höz és a felszedett + az eladott cuccok árából épphogy kijött még két UAV, úgyhogy mehettem is ki, nem kellett mással szöszölni meg lootolni. Persze nem hátrány, ha olyan körbe kezdesz neki, ahol már nem kell táskával meg mellénnyel szarakodni.
Azóta már többször is sikerült volna úgy, hogy nem is akartam. Vonatozás helyett lehet széfezni is, azokban is van általában legalább 1 streak /széf de van, hogy 2 is van benne és akkor ott egyúttal a pénz is ömlik rád, szóval annál a módszernél is elég 3-at/4-et összeszedni, a maradékot meg kivásárolod buy station-nél. (Már ha hagytak még streak-et a buy station-be...) -
KaitouP
nagyúr
válasz markknight #7631 üzenetére
Mindkettő valid amúgy, csak a "futurisztikusabb" megjelenésű outfit valószínűleg BP-s jutalom lesz mondjuk a 100%-os teljesítésért, vagy bundle-ben lesz, stb. Vlsz amikor az artok készültek, még nem volt lefektetve hogy mi lesz az új operátor default outfitje.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
planbmokus
senior tag
Goldozással hogy álltok?
Pár napja csak a fegyókat pörgetem, most épp Tier 1-ben.
SMG-ből most épp a BAS/MX9-ben csalódtam kellemeset, AR-ből pedig az M16-nak pont itt a legjobb a helye...
Nektek mi a titkos kedvenc?"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
kill_switch
senior tag
válasz KaitouP #7632 üzenetére
Valid volt a cseresznyefás kép is, az új kis pálya tényleg japós lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=iLLAVeW3ymg[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz kill_switch #7635 üzenetére
Mondtam én hogy valid lesz az... Mondjuk kár, hogy ez Warzone map, de hátha kapunk hasonlót multiplayerbe is. Az mondjuk tuti, hogy az Ashika Island miatt elkezdek egy kicsit Warzone-ozni is.
-
lowzor
veterán
válasz planbmokus #7634 üzenetére
Engem a SCAR-H (TAQ-V) lepett meg, hogy milyen jól adja Tier 1-ben.
[ Szerkesztve ]
-
SafE84
tag
Sziasztok!
Mit kell tennem ahhoz, hogy fegyvert tuningolhassak a Gunsmith-ben? 62-es szinten vagyok, de csak 1-2 pisztolyt tudok "upgradelni". Valahogy fel kell oldani a fegyvereket?
Csak DMZ-t tolok (már amikor van időm játszani vele). Nincs megvásárolva az MWII, csak Warzone2.0-ba játszom. -
planbmokus
senior tag
Hát igen, a Battle Rifle kategória elég erős T1-ben. Nekem amúgy az FTAC-Recon(AR-15) jobban adja.
SMG: PDSW (P90) elég macera, mire jól beállítod az egyensúlyt DMG/Accuracy közt, de aztán jókat lehet vele darálni, ebben pedig az 50-es tár hatalmas segítség volt! 2 meccs alatt megvolt a "3 kill without Dying", és nem Shipment/Shoothouse-on...
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
lowzor
veterán
válasz planbmokus #7642 üzenetére
-
BioNiCMaN
addikt
válasz nanamii_o #7643 üzenetére
Előtte már 3x kidobott a server disconnected hibakóddal, közben folyamatosan hiba nélkül kommunikálok discordon. Ezt a router negyed órás kikapcsolását követően egy újabb játék közbeni server disconnected után dobta...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest