Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dendytv

senior tag

Közben én is kivégeztem a single-t :)

Kifejezetten tetszett ez a story mindenki eleinte fújogatta, hogy "ne már ismét a jövő ? ráadásul sci-fi ?" én úgy álltam hozzá,hogy nah hát ha jó lesz és az lett ! Ami tetszett benne az az hogy végre tudtak bele vinni emberi érzéseket a játékba ! (Még ha az érzés nem is ember-től jött) Mikor a /SPOILER/ vége lett a Titan-os küldinek és Rayes azt mondta Ethan-nek, hogy nem a barátja hanem a testvére nah az igen jó kis jelenet volt, és ezt majd Ethan meg is említi a stáblistás gondolataiban minden pénzt megért !/SPOLIER VÉGE/ Vagy hogy hogy is /SPOLER/ Veszitjük el a csapatból Omar-t/SPOLER VÉGE/ Végre kaptunk szerethető karaktereket...de sajnos mindig van egy de...és itt a de az az, hogy még mindig nem kaptunk igazán szerethető karaktereket pl mikor valaki meg halt nem volt meg az az érzés,hogy "nah most olyan bosszút állok, hogy csak naa" ! De reméljük, hogy majd ezen dolgoznak még a srácok !

Ami a fegyvereket illeti arról meg inkább ne is ! amit tudtam használni és szeretem is az az NV4 nah meg még csak csak a R.A.W de a többi...Volk-fujjjjj utáltam a Volk-ot egy nagyon pontatlan rángatózós idiótaság volt ! (de kinek, hogy lehet valaki meg pont azt szerette :) )

A megvalósításról és a Grafikáról meg annyit,hogy láttam benne kisebb bakikat pl: volt nálam egy Volk s mikor jött az átvezető videó akkor Rayes kezében egy NV4-volt :((( azért nah...vagy átvezetőben mindenkinek piszkos az arca a játékban nem ! (röviden ami most eszembe is jutott) Grafika: Nem fejlődött sehova !! alacsony-felbontású textúrák addig ameddig a szem ellát ! és szó szerint, hát voltak olyan helyzetek mikor a COD MW1 (nem a remastered) jutott róla eszembe, ezen a téren viszont még rengeteget kell a fejlesztőknek javulniuk !

Így öszeségében hozta amit el vártam egy COD-tól ! 10/6-lett nálam :)

Metal 1, out. :))

Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

Új hozzászólás Aktív témák