Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Linem #1035 üzenetére

    Most mondhatnám, hogy igazad, van, de nem :N
    Én gyűjtöm a játék részeit, mind megvan eddig, a két utolsó részt kivéve mind dobozos formában (utóbbiak csak elektronikusan jöttek ki PC -re). De fenntartom magamnak a jogot, hogy csak akkor játszom vele, ha tetszik is - van pár rész, ami annyira nem érte el az érdeklődési küszöbömet, hogy azon kívül, hogy a celofánt levettem a DVD tokról, nem jutottunk tovább az ismerkedésben. Pedig azokért is fizettem, újkori, bolti árat (szerencsésnek mondhatom magam, rég kinőttem már a virágboltot). A CW biztosan nem jut hasonló sorsra, mert érdekel, "földhözragadt" háborús stílust képvisel, és a BO és BO2 miatt mindenképp megadom neki azt esélyt - nagyon várom a campaign -t, például.
    De senkitől nem vitatom el, hogy saját érzései legyenek a játékkal kapcsolatban. Ha valakinek nem tetszik, akkor nem tetszik. ő így érzi, kész, pont. És ha ezt el akarja mondani, tegye, kell is, hogy legyen visszajelzés a fejlesztők felé, ők is ebből tanulnak (reméljük).
    Csak nem kell ezt az univerzum alapigazságaként beállítani, mert ugye mindenki véleménye csak egy vélemény, ami ugye tudjuk, olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák