- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Én innen töltöm és fullon jön.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
vazimódó
senior tag
Nah még 3%.
[ Szerkesztve ]
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
keIdor
titán
Kitoltam a demot! Nagyon jó játék lett ez is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
finest
addikt
A 4-et most hogy-hogy kiadják PC-re? Egész felvillanyozódtam, töltöm ezerel, csak nem jön.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Pubszon
veterán
Még az Xfire sem ismeri
-
Zjunior
veterán
Aki jáccott vele írjátok le mien a gamma PLZ!!!
Nekem még 25 perc.....
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Pubszon
veterán
Akinek van accountja a bithura az szedje onnan. én onnan töltöm.
Míg le nem jön, nyomom a 2-őt.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Az én konfigomon így 150-200FPS-el ment a játék: link (akkor Vsync nem volt bent természetesen)
Viszont nem tudok mindent maxra rakni, szerintem a Demoban nincs bent 1-2 cucc, valahol a Normal a legnagyobb, amit állítani tudok! Mint látható ez már csak DX9, viszont a grafika nem nagy szám... egy feltúrbózott CoD2 ez a game... és a grafika is ugyanaz, mint a CoD2-é, ugyanaz az Engine. Mindenesetre gyorsabban megy, mint a CoD2 elmondható, hogy kurva jól lett optimalizálva!![ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Müge
tag
A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Thomas1
addikt
Hát nem'tom. 1024-ben tökéletesen megy nálam, pár cucc nincs csak bekapcsolva, meg persze no AA.
De valahogy annyira nem ragadott magával, lehet, hogy csak egyszerűen nem a Timeshift után kellett volna játszanom vele, túl sokat vártam tőle.
Majd holnap pihentebben nekiállok újra.
Addig is jóéjt mindenkinek!Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Pubszon
veterán
Telepítem.
-
Boci_83
őstag
Na nekem is lent van....
-
Pubszon
veterán
Az én gépemen így fut.
Full grafikán: 1.kép 2.kép
Minimum grafikán: 1. kép 2. képItt a konfigom:
ABIT NF7-S | ATHLON XP 3200+@2400MHZ | ZALMAN CNPS7000B-ALCU | 1536MB@433MHZ | ATI X800GTO | ZALMAN VF700-ALCU | 2X250GB S-ATAII | 250GB ATA | 80GB ATA | DVD-RAM | DVD-COMBO | AEROCOOL AEROENGINE II | PHILIPS 190C | A4TECH X-750F | A4TECH KB-28G | THERMALTAKE TR2-500W | APC BACK-UPS CS 500.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Zee21
aktív tag
srácok én letöltöttem de nekem a setup exe azt írja ki hogy error nem win 32 alkalmazás....
tudnátok segíteni jah és nem olvasok vissza''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
-
Zee21
aktív tag
időközben rájöttem mi a hiba oka
reason: Yahoo (FUCKOFF)tölthetem le még1x''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
-
Boci_83
őstag
Azt hittem kevés lesz a 7600Gt, és nem! 1024-ben is és 1280-ban is szépen megy. 40-120 fps-el elég jól játszható. Csak az AA van kikapcsolva, a többit extran hagytam.
Azért már hibát is találtam, a katona itt is kidugja a puska csövét az a falon.... mint a cod2-ben.
Igazából ez már nem az a Cod feeling, nekem a cod azt jelenti hogy Kar98-al megyek és a tunkolókat szedem szépen sorban. Na mindegy, azért én várom a Multit..!**********
-
Bencus88
nagyúr
11 másodperce keltem ki az ágyból lejött a demo édemes vtl estére hagyni
-
Eagle16
addikt
Demódömping van
Call of 4, új F.E.A.R., Timeshift új demó₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Sirandrish
legenda
nah...este szenvedéd nélkül lefeküdtem..1 perce belőttem a gépet...ncore powaa...15 perc és lenntvan...áá..milyen megnyugtató
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
egyébként ment valakinek fullon? ha igen milyen konfiggal?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nah elbambultam mert időközben le is jötta DEMO...majd kipórszálom a délelőtt folyamán valamikor
-
ploteus
aktív tag
Nekem fullon ment, dx10-el
Képek az én konfigommal (rontott jpg):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]65-80Fps között mozgott.
Én nem csalódtam! Remek játék!
[ Szerkesztve ]
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
Sirandrish
legenda
ööö igen..Gratula
Valami kevésbé durva géppel esetleg valaki?
-
Sirandrish
legenda
nah kipróbáltam...a DEMO nekem is ment fullon ugyhogy jól van optimalizálva a game
Viszont ugyanaz a bajom vele mint az Airborne-al...jönnek és jönnek...lősz jönnek és jönnek...ááá.
-
Csabipici
aktív tag
Én is kipróbáltam a DEMO-t.
Nagyon tetsztett! Talán kicsit túl pörgős a játékmenet. Az embernek szétnézni sincs ideje, hogy gyönyörködjön a csodálatos grafikában.Ploteus!
Hogyan próbáltad ki DX10-el?
Tudtommal a demo csak DX9c-t használ.
Vista alatt installálásnál pedig fel akarja rakni a DX9c-t.
Tehát akkor csak DX9c-vel játszhattál. Nemde?[ Szerkesztve ]
-
ploteus
aktív tag
válasz Sirandrish #933 üzenetére
Ez csak a netes gépem
Csabipici : jaj...lol.Nem is kommentálom ezt. És én akciót vártam, nem pecázást.
[ Szerkesztve ]
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #941 üzenetére
Be kell kapcsolni az asztal alatt a kis szürke kapcsolót.
[ Szerkesztve ]
-
vazimódó
senior tag
Remek a játék,jól is fut. Vista64bit alatt is fut teljesen jól.
Tetszik hogy az emberek változatosan esnek el ha lelövöm őket és a kocsik ablaka az első lövére csak bepókhálósodik majd csak utána törik ki.
Saját embereket is lehet lőni ami még nayobb figyelemre készteti az embert.
Sok az akció,igazán pörgős gém.[ Szerkesztve ]
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Sirandrish
legenda
ami inditja Paksot
igen de nekem csak piros van az meg csernobilt idéz elő...nyomkodjam?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ploteus
aktív tag
válasz Sirandrish #940 üzenetére
Azt csak néha...Álltalában Mario megy rajta.
Ez a fetreng a földön mikor lábon lövöm az ellent nagyon ok Odarohanok és kispisztolyal lelövöm. De a buszba beszálva érdemes megnézni a kormányt. Hát az valami halálniÉn úgy tudom, hogy a legfrissebb dx csomag taratalmazza a 10-et is, nem? Mert nekem abban már benne volt.
Azonkívül érezni kell a palackba zárt szellemet, amint fokozásként felhasználva viccelődöm.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
ploteus
aktív tag
válasz Sirandrish #947 üzenetére
Néha, de döcög. Bár a dx10 sokat dobott rajta. Most már marió blurmotion képes. Nem rossz, mikor bullettime-a vetődik a gombákra.
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest