- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
az baj, hogy kib******ul varom a crysist?
de a cod4-et se kevesbe.. -
bLL^
senior tag
válasz fpeter07 #462 üzenetére
Ez elég silány lista. Megeröltetthették volna magukat. Komolyan mondom CoD1ben volt 9 játékfajta...CoD: UOban 12 CoD2 5, CoD4 5? Nemtom miért nem kifizetődő az IW-nek a multi közösséget pátyolgatni csak a single...arról nem is beszélve, hogy CoD2höz több mint egy éve nem jött ki normális patch, pedig messze nem tökéletes a multi, de már mind1. $ $ $
[Szerkesztve] -
zsulboy
senior tag
Demo-ról lehet tudni valamit?Lesz-é vagy nem?
-
fpeter07
veterán
cod.hu: 'Nos már jóideje kidobta az Activision a Call of Duty4: Modern Warfare konzolos demó változatát, azonban csak amerikaik próbálhatták ki. Most úgy döntött a cég, hogy az Ausztrál konzol tulajdonosok is vívhatnak egy kis modern háborút. Arról nemtaláltam pontosabb információt, hogy még mely országokban válhat majd elérhetővé a konzolos demo.
Mellesleg PC-re is kifog jönni a demo, mint azt nem olyan rég hírül adtuk. September közepén előreláthatólag. Egyenlőre csak annyi információt sikerült fülesektől hallani, hogy a demo nemlesz valami hosszú és egy bunkerben kell ,,rendet'' tennünk.' -
Boci_83
őstag
Azért nem irtam hogy X2, mert nem az. De már ez sincs meg, jelenleg az 5600+ omra várok, amihez oda fogom irni hogy X2 , mert az lesz! A Vigeokari meg remélem birni fogja, már nagyon gyúrok rá, de ha mégsem akkor beujítok valamire, nem szeretek 15-20 Fps-sel játszani....
-
ploteus
aktív tag
Ezt aláírom, hogy szenny. Már gondolkodtam valami értelmesebb Magyar Cod Release lap megalkotásán én is.
Már csak 2 hónap és itt a cod4
Alig várom. Komolyan már minden nap ezen jár az eszem...˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
fpeter07
veterán
nemrossz
-
ent
őstag
Szerintetek a cikk elején mit jelent, mert itt nem ír többet róla. Van vhol vmi cikk, ami lehúzza nagyon az Airbornt?:
''Még ki sem hevertem az Airborne okozta csalódást egy érdekes interjúra találtam a Gotfrag-en, amiben a Speedlink játékosát, Fuchsstutét kérdezték a CoD legújabb részéről szerzett tapasztalatairól.''WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
Miért nem lehet ugrás közben lőni? Olyan érzésem van, mit a telókkal kapcs: má'csakazértsem rakunk mindent bele, nehogy jó legyen.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Montgomery88
csendes tag
Most kezdtem úgy elolvasgtani az elejétől a topicot. Láttam egy két trailert. Viszont lehet, hogy nem 2. VH-s, de jónak tűnik! Igazából jobban örültem volna, ha 3-at is kiadják pc-re Viszont ebben a részben jó lesz az, hogy át lehet lőni a falon. Bár remélem, csak azon, ami olyan anyagból van. Meg milyen poén lenne neki álltok darálni 3-4en egy kisebb viskót és lebontjátok. Az nagyon komoly lenne
-
knbs
senior tag
Azért az igencsak sejtetni enged valamit mekkora (multi)game lesz ez,hogy a neves, EU egyik legjobb cod2 csapata azt nyilatkozta,hogy a most a hétvégén szerencsére tőlem pusztán 60km-re rendezendő [link] LAN-os kupadöntő után INAKTIVITÁSBA vonul a cod4 megjelenéséig. Mivel pont ebből a csapatból Fuchstutte-nek volt alkalma tesztelni a demót,gondolom meggyőzte a dolog ez nekem is elég lesz
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Kecuhun
senior tag
A CoD 4. milyen motort fog használni? Tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest