- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
válasz Sirandrish #17747 üzenetére
TÉVEDSZ
Mérd csak le azt a vizet, utánna mond meg hány centiAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #17748 üzenetére
megnézem hoigy egyenes-e a fal..nincs-e omlásveszély
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
bthello
csendes tag
sziasztok lenne egy kis problémám méghozzá az hogy mikor megjelent a cod4 megvettem és akkor jo is volt minden de nemsokáig játszotam vele és azóta sem játszotam vele de most ujra kedvem támadt multizni viszont nem enged fel ezt irja: "nickem PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'nickem' ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN guidom. És akármejik szervere próbálok felmenni egyikre se enged fel betölt a map minden jo ép hogy belépek és kidobb egyböl a pb frissítve van patch is fenn van. Tudtomal ez valami olyasmit jelentene hogy bannoltak a szerveröl de nem adtam meg senkinek a cd kay-m és mivel nem is játszotam nemtudom hogy bannoltak volna meg a másik az hogy nem csak egy szerveren irja hanem mind1iken szoval tehetetlen vagyok
-
kavicssli
addikt
sziasztok lenne egy kis problémám méghozzá az hogy mikor megjelent a cod4 megvettem és akkor jo is volt minden
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
horyk
senior tag
válasz kavicssli #17758 üzenetére
Ez de komoly !
Szerintem, biztonsági a másolat.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Sirandrish
legenda
-
menalcas
őstag
Hejj skacok se lap se ram Itt a 7vége nincs gép, nincs gém, esik a qrva eső még kerózni se lehet, sírni lenne kedvem, de legalább az Airsoft nem marad el (bár kitudja amilyen peches vok még azt is lefujják
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Sirandrish
legenda
válasz menalcas #17762 üzenetére
ha az eső miatt akarják lefujni az Aoirsoftot akkor mondjad hogy játszátok el a Normandiai partraszállást
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
menalcas
őstag
válasz Sirandrish #17763 üzenetére
ááá csak tán meg lessz tartva, csak arra fel mondtam hogy peches vok
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Sirandrish
legenda
válasz menalcas #17764 üzenetére
háboruzni esőbe is lehet ugyhogy nem lesz az lefujva..nyugi
-
menalcas
őstag
NEM AZ A BAJ !
Sőt esőben lehet igaztán beleélni magad , az itt a gáz hogy van 1-2 gyökér akinek sír szája mert sár van meg vizes lessz meg a fegyver is vizess lesz stb stb ....
de én nagyon nagy ívből fosok bele, fogom és beletrappolok a BW baknacsal a tökig érő sárba oszt annyiAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Sirandrish
legenda
válasz menalcas #17767 üzenetére
és huzott ravasz melett 90fokba fordulsz jobbra és balra
És enaptól a neved RambóóóóóóóóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
menalcas
őstag
válasz Sirandrish #17768 üzenetére
VOLTAM MÁR RAMBÓÓÓÓ
Meg NEO is hosszú susogó bőrzekébenAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
-
menalcas
őstag
nyehehe, a 44es szartaposó, kiboxolva, seggberugásra és bevetésre kész
M14 ugyszintén ( more írtásra aktív üzembódba helyezve )Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
harkow
csendes tag
Sziasztok miert fagy ki a játék sli modban egy kártyán simán futt a sliban meg kifagy 1-2 perc után.
arnold
-
horyk
senior tag
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám multiban.Van ez a "Fast Swap" nevű challenge.Amikor az elsődleges fegyverrel kell megsebezni egy ellent,és pisztollyal befejezni...A fegyverváltásom az alap "1 or 2" billire van állítva,tehát még arra sem lehet fogni,hogy nem elég gyorsan (pl egérgörgőt erre a célra használókra gondolva) váltok.A játék természetesen eredeti,1.7-ig rendesen felfoltozva.Még azt is kipróbáltuk (most hétvégén LAN-ozunk a srácokkal),hogy úgymond a másik hagyta magát,hogy "tiszta" helyzetben sebezzek és váltsak,de ígysem megy.
Vélemény,segítség?Előre is thx.
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Na hazaértem a nagy csatából ,kicsit megfáradtam , végülis előkerült megint a bőrzeke és megint Neo-t nyomattam
2 kör m14 után váltottam SR16ra M203 al a hasán, nagyon lol volt kicsit elfáradtam tőle, de megérte mert 2 szer akkorát GL-eztem...
És csodák csodája nem volt nyügöskődés a zidő miatt (gondolom aki nyuglödött volna el se jött )
Na további szép napotAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
horyk
senior tag
-
Attila14
aktív tag
Ha röhögni akartok egy szánalmas klánon nézzétek meg! [link]
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
Undoroid
őstag
válasz Attila14 #17782 üzenetére
Szia!
A megszokott anyázás a játék helyett...Mi értelme van? Egymás szidását már megtanulták...játszani mikor tudnak majd? pffff
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
kavicssli
addikt
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Kavicsusz
tag
-
kavicssli
addikt
válasz janeko #17788 üzenetére
Az előtted szóló fiatalember éppen 12 éves!
Azért vannak kivételek ilyen fiatal korban is akik inkább nyomják a COD4et és nem anyáznak nem csítelnek!
-
Embi
csendes tag
vista-n mért nem akar menni nekem a multiplyaer ? kiírja h a iwp3.exe vagy mi hívát észlelt
és ennyi még a gamet se hozza be ... kiírja és kész
mi lehet a hiba ?? -
Dani_kp
addikt
Jó estét all!
Volna nekem egy problémám! Ez! a cod4-et ma raktam fel, illetve az összes eddigi megjelent patch-et szépen sorba felraktam a pb-t is befrissítettem, de mégis ledob. Valakinek van valami ötlete?
https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Microsoft Excel topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dark Souls sorozat
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest