Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    Egyébként szerintem nem kéne ennyire felvenni a "véleményeket".. Megvan mindenkinek a saját igaza, oszt kész.

    Én speciel nem ellenzem a GL-t annyira, és feltűnt, hogy legtöbb embernek azután kezdi el bökn i a csőrét, mikor zsinórban 6 szor szedik ki vele sd-n a kezdéskor, és ilyenkor nem freggelhet 1 jódarabig.. Ha van gl, akkor picit óvatosabban kell mozogni.. MG-nél meg külön öröm kiszedni a csávót az állásból, csak a hátába nehéz kerülni. Ha meg folyamatosan lő, annál könnyeb kilőni a susnyásból, mert elárulja a torkolattűz.

    Visszatérve az 11135-ös hsz-emhez, próbáltátok már az AWE4-modot? Dobtam 1 linket róla, és elég jópofának tűnik. Ha jól tudom nincs ugrás alatt lövés, meg egyéb finomítások.. bunnyhopping is korlátozva van meg hasonlók..

    Még lenne 1 másjellegű kérdésem is: 1ik ismerősnek 5000-es szériából van nvidia karija, és ugye ez a gamenak nem tetszik. Az érdekelne ezzel kapcsolatban, hogy nem lehet úgy belőni a COD4-et, hogy bizonyos efekteket ne kérjen számon a videókártyától, és bár csonkán, de legalább elinduljon? Valami cfg-s mahinálás megoldhatná ezt a gondot? A pontos hibaüzit nemtudom, de azthiszem valami shader efektre panaszkodik..

    ThX!

Új hozzászólás Aktív témák